Ilie Năstase, răspuns acid după ce fiul lui Brigitte Pastramă l-a acuzat. ”Să își vadă de treaba lui”

26.06.2020, 13:50
Ilie Năstase, răspuns acid după ce fiul lui Brigitte Pastramă l-a acuzat. ”Să își vadă de treaba lui”
Ilie Năstase, răspuns acid după ce fiul lui Brigitte Pastramă l-a acuzat. ”Să își vadă de treaba lui”

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a răspuns după ce Robert Sfăt, fiul fostei sale soții, Brigitte Pastramă, l-a acuzat că i-a spus că e golan și că o să ajungă la pușcărie.

Fiul lui Brigitte Pastramă a dezvăluit și ce părere avea Ilie Năstase, fostul soț al vedetei, despre el.

”Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. În alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici”, a afirmat tânărul la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Fostul mare campion la tenis a reacționat după declarația lui Robert Sfăt.

„Am nevastă, am copii, nu mă interesează de acest băiat. Eu vreau să îi transmit să își vadă de treaba lui, să fie sănătos, să se ducă unde vrea el. Nu mă interesează ce face el în viață!”, a declarat Ilie Năstase, la Antena Stars, citat de spynews.ro.

”Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu”

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante despre fiul ei, Robert, despre care a spus că se droghează de la vârsta de 14 ani și pe care l-a internat chiar și la dezintoxicare.

În plus, Brigitte Pastramă a afirmat că fiul ei a fost motivul care a dus la divorțul de Ilie Năstase, pentru că erau adeseori chemați la poliție.

”Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani.

Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a declarat Brigitte Pastramă

citește și...