Ilie Nastase nu va mai face glume Ilie Năstase cu Ion Țiriac. Ce decizie a luat fostul sportiv

02.04.2022, 16:32
Ilie Nastase nu va mai face glume Ilie Năstase cu Ion Țiriac. Ce decizie a luat fostul sportiv
Ilie Năstase, declarații după ce Ioana Simion a renunțat la divorț. ”Și nu a fost vorba despre niciun șantaj sentimental”

Ilie Năstase nu mai vrea să mai facă glume la adresa lui Ion Țiriac. Fostul soț al Amaliei Năstase explică de ce a luat o decizie radicală în cazul acesta. ”Am decis să elimin glumele pe care le mai făceam la adresa lui Ion Țiriac”.

Ilie Năstase este cunoscut pentru simțul umorului. De-a lungul timpului, fostul jucător de tenis a glumit cu cei din jurul său, însă acum a luat o decizie surprinzătoare.

Sportivul a declarat că nu mai vrea să facă glume la adresa lui Ion Țiriac, pentru că acesta nu este mereu încântat când le aude.

De ce nu mai vrea Ilie Năstase să facă glume cu Ion Țiriac

„M-am gândit și am decis să elimin glumele pe care le mai făceam la adresa lui Ion Țiriac. El, care e mult mai serios ca mine, nu le gusta oricum. Nu le aprecia nici când eram mult mai tineri, darămite acum! Ca atare, renunț la ele!”, a declarat el pentru impact.ro.

Sportivul spune că nu a exagerat niciodată cu glumele și că obișnuia să se amuze în copilărie. Mai mult, acesta spune că păcăleala de 1 aprilie a dispărut, odată cu regimul comunist.

„Așa ceva nu a existat între noi. Nu-mi amintesc să fi făcut vreodată o asemenea ispravă la adresa lui. A, că mai făceam eu câte ceva, mai ales în copilărie sau când eram mult mai tânăr, asta da, s-a mai întâmplat! Dar nu și atunci când eram în preajma lui Ion Țiriac! Acum, sincer mă uit în jur și constat că povestea asta cu păcăleala de 1 aprilie a dispărut. Parcă a fost ceva menită să reziste doar pe vremea comuniștilor. După, parcă a fost uitată cu totul și nu știu dacă asta e de bine sau e de rău!”, a declarat fostul tenismen.
Recent, Ion Țiriac a vorbit, la rândul lui, despre prietenia cu Ilie Năstase.

„Are o carismă care nu-i lipsește absolut deloc, are greșelile lui, ca orice alt om, a ajuns la venerabila vârstă de, nu știu câți are, 80, 90 de ani, sau așa ceva, nu-mi mai îmi aduc aminte, sau așa se comportă, dar a rămas aceeași personalitate”, a precizat acesta.

citește și...