Ciprian Marica, declarații despre scandalul cu Ilie Năstase. De ce l-a scos pe fostul mare sportiv din fundația care-i poartă numele

17.11.2021, 18:55
Ciprian Marica, declarații despre scandalul cu Ilie Năstase. De ce l-a scos pe fostul mare sportiv din fundația care-i poartă numele

Ciprian Marica a reacționat în urma informațiilor potrivit cărora l-a exclus pe fostul sportiv Ilie Năstase din fundația care-i poartă numele, pentru a pune mâna pe două terenuri în valoare de 50 milioane de euro. “Am insistat ca domnul Țiriac să-l ajute pe Ilie cu un avocat. Ieri am fost la avocatul domnului Țiriac împreună cu Ilie, am discutat“, a declarat fostul fotbalist la emisiunea La Măruță.

Invitat în emisiunea “La Măruță“, fostul fotbalist a făcut precizări despre conflictul care a apărut între el și sportiv. Ciprian Marica este acuzat de către Ilie Năstase, finul său, că l-a exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința din București.

Finul lui Ilie Năstase spune că nu exista niciun conflict, că terenul nu este o miză pentru el, iar tot ce își dorește este să își primească banii investiți înapoi. Mai mult, acesta spune că fostul mare sportiv nu își mai dorește să facă parte din proiect și că el este “singurul nebun” care a investit 2 milioane de euro.

Ciprian Marica: ”Ilie Năstase nu mai este președintele fundației”

Fostul internațional român confirmă că Ilie Năstase nu mai deține rolul de președinte al fundației.

“Vreau să lămuresc un aspect. Vorbim de un teren al statului… M-am trezit eu de nebun să vin să investesc într-o bază sportivă, am vrut să întorc ceva sportului. Am renovat stadionul de fotbal, facem o academie de tenis în adevăratul sens al cuvântului. Sport, despre asta e. Terenul nu este miza. I-am spus că nu am nicio problemă să schimbe deal-ul, să-l facă cu altcineva. Ilie Năstase este în continuare în fundație. Este membru fondator. Într-adevăr nu mai este președinte”, a declarat Ciprian Marica în cadrul emisiunii La Măruță.

Ciprian Marica a vorbit despre întâlnirea cu Ilie Năstase care a avut loc marți, în prezența avocatului.

Fostul jucător, întâlnire cu avocații

“Ieri, la întâlnirea cu Ilie, l-am rugat să-l sune pe domnul Țiriac și să ceară un avocat, pentru că venise cu o altă persoană care avea cu totul și cu totul alte interese. Eu am insistat ca domnul Țiriac să-l ajute pe Ilie cu un avocat. Ieri am fost la avocatul domnului Țiriac împreună cu Ilie, am discutat. A rămas să se uite și dânsul pe acte să le vadă, să ne hotârâm și noi cum vedem lucrurile pe mai departe. Din punctul meu de vedere, nu există un conflict și nu are de ce să existe un conflict”, a spus Marica, referitor la întâlnirea cu Ilie Năstase.

Potrivit Prosport, Ilie Năstase și Ciprian Marica s-au împăcat, după ce au ajuns la un acord, în cadrul unei ședințe la care au asistat și avocații,. Astfel, fostul tenismen va reveni în conducerea Fundației care administrează Baza Voința.

citește și...