Ilie Năstase, la 75 de ani. ”Nu prea am nevoie de nimic, am de toate”

21.07.2021, 11:49
Ilie Năstase, la 75 de ani. ”Nu prea am nevoie de nimic, am de toate”
Ilie Năstase, la 75 de ani. ”Nu prea am nevoie de nimic, am de toate”

Legendarul campion la tenis Ilie Năstase și-a aniversat ziua de naștere în data de 19 iulie. Acesta a împlinit 75 de ani. Fostul mare sportiv a dezvăluit ce cadouri a primit de la soția sa, Ioana Simion. De asemena acesta a afirmat că nu își mai dorește nimic. ”Nu prea am nevoie de nimic, am de toate”, a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase a împlinit 75 de ani. De ziua lui de naștere, fostul campion la tenis a petrecut la mare, în compania soției sale, Ioana Simion. Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. Deși în ultima vreme au existat numeroase tensiuni între ei, cei doi se înțeleg foarte bine acum.

“A fost o zi frumoasă pentru că am avut alături de mine cel mai important om, pe soția mea, Ioana, și un cuplu de prieteni. Anul acesta mi-am dorit altceva, mai multă liniște. Nu am organizat nimic, pentru că am vrut ceva intim. Am avut muzică bună, în surdină, și am stat până la 4 dimineața. Cred că am fi prins răsăritul dacă nu era Ioana obosită”, a declarat Ilie Năstase pentru click.ro.

Ilie Năstase, la 75 de ani. ce cadouri a primit de la soția sa, Ioana Simion

Ilie Năstase a dezvăluit și ce a primit cadou de la actuala sa parteneră de viață, Ioana Simion, de ziua lui de naștere. Aceasta i-a luat un parfum și o cămașă pe care i-a adus-o din Grecia.

“M-au sunat familia, prietenii, am stat toată ziua cu telefonul la ureche. Ioana mi-a dăruit un parfum care-mi place mie și o cămașă pe care mi-a cumpărat-o din Grecia. Sincer să fiu, nu prea am nevoie de nimic, am de toate. Liniște, iubire și sănătate vreau de la acest an. Și, probabil, o casă la malul mării. Chiar i-am spus și soției mele că a fost cea mai frumoasa zi pe care mi-am serbat-o în viața mea. Cât suntem tineri alergăm după obiecte și lucruri nesemnificative, dar odată cu vârsta ai suficientă înțelepciune să apreciezi ce e cu adevărat important în viața unui om”, a mai spus campionul la tenis pentru sursa mai sus-menționată.

 

 

citește și...