Ilie Năstase, despre cele 2.500 de femei cu care s-ar fi culcat. “Nu-mi vor da o medalie”. Ce spune “Nasty” despre o partidă de amor în trei

29.06.2022, 13:03

Ilie Năstase a susținut în trecut că s-a culcat cu 2.500 de femei – dar după ce a reflectat, legendarul sportiv a spus că numărul real este în jur de 300 – și a adăugat că „nu ar refuza niciodată” o partidă de amor în trei. “Nu-mi vor da o medalie. Au fost multe încercări eșuate”.

Ilie Năstase a fost un adevărat playboy al tenisului – iar fostul nr. 1 mondial a susținut în trecut că s-a culcat cu 2.500 de femei înainte de a-și întâlni soția.

În autobiografia sa a făcut afirmația uluitoare, dar ani mai târziu a revenit asupra numărului. Vorbind pentru Daily Mail, el a spus:

Cu câte femei s-a culcat Ilie Năstase

„Îmi plac femeile. Iubesc femeile. Este normal să iubești o femeie”.

“Nu, nu, nu [2.500 de femei]! Nu au fost atât de multe. A fost o cifră exagerată pentru a-mi promova autobiografia.”

“Nu-mi vor da o medalie”

Cu toate acestea, când a fost întrebat despre numărul total de femei cu care s-a culcat, fostul nr. 1 mondial a dat totuși un răspuns surprinzător.

El a continuat: „‘Nu știu – 300, 400? Nu le-am adunat niciodată – nu mi s-a părut corect. Cum aș putea să-mi amintesc? Oricum, ce contează – 2.500 sau 500, nu-mi vor da o medalie, nu-i așa? Și au fost multe încercări eșuate”.

“Nu am marcat. Uneori eram foarte obosit pentru că trebuia să joc tenis. Și multe m-au refuzat!”

 Fostul mare campion la tenis, pe lista „Legende vii ale sexului”

Afirmația lui Năstase nu a trecut neobservată, iar el se află pe locul 6 pe lista „Legende vii ale sexului”, un top realizat de către revista Maxim.

La acea vreme, Năstase era căsătorit cu cea de-a treia soție, modelul Amalia Teodosescu – pe care o cunoscuse la un concert Sting în 2004. La auzirea afirmației lui Năstase, Amalia ar fi glumit „era fericită că a cucerit un astfel de bărbat”.

Cei doi s-au despărțit în 2010, după șase ani de căsătorie. Tatăl celor cinci copii s-a recăsătorit – cu fotomodelul  Brigitte Sfat în 2013.

După ce căsătoria lor s-a încheiat în 2018, s-a căsătorit cu Ioana Simion – cu 30 de ani mai tânără – în 2019. Năstase a continuat să susțină că este activ în dormitor.

“Oh, da! Nu am ajuns la trei, din păcate – maximul meu a fost doi. De obicei îmi place să joc unu-la-unu, dar dacă se întâmplă această situație, nu refuz. Poate că eu sunt nebun, dar nu sunt prost!”

citește și...