Cum a recunoscut Ilie Năstase că a avut 2500 de femei! Tenismenul a avut o viață amoroasă complicată

14.02.2020, 14:46
Cum a recunoscut Ilie Năstase că a avut 2500 de femei! Tenismenul a avut o viață amoroasă complicată
Cum a recunoscut Ilie Năstase că a avut 2500 de femei!

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai importanți oameni din sport, iar de-a lungul timpului, fostul tenismen s-a lăudat cu un palmares important la capitolul femei.

Cum a recunoscut Ilie Năstase că a avut 2500 de femei!

Nu de multe ori, acesta declara că a avut aproximativ 2.500 de iubite, dintre care doar cu patru s-a căsătorit. El a reușit să țină și prima pagină a ziarelor cu relațiile sale amoroase, mai ales din cauza scandalurilor în care a fost implicat.

Recent, Ilie Năstase a vorbit deschis despre femeile cu care ar fi avut aventuri, în cartea sa autobiografică, scrisă de o britanică. Inițial, fostul jucător de tenis i-a ascuns numărul exact al femeilor cu care s-a iubit celei care i-a scris cartea.

I-a dezvăluit realitatea într-o seară, după ce consumase alcool.

‘O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu.

Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer’, a povestit Ilie Năstase pentru Gazeta Sporturilor.

Ilie Năstase a fost căsătorit de 4 ori și are 5 copii. Prima dată cu Dominique Grazia, un manechin din Belgia, apoi cu Amalia Teodorescu și Brigitte Sfăt. Ioana Simion este ultima soție a fostului tenismen.

citește și...