Ileana Stana Ionescu a împlinit 84 de ani. ”Sperăm să ne întoarcem cu toţii la vieţile de dinainte”

15.09.2020, 13:50
Ileana Stana Ionescu a împlinit 84 de ani. ”Sperăm să ne întoarcem cu toţii la vieţile de dinainte”
Ileana Stana Ionescu a împlinit 84 de ani. ”Sperăm să ne întoarcem cu toţii la vieţile de dinainte”

Marea actriță Ileana Stana Ionescu a împlinit 84 de ani în data de 14 septembrie,. partenerul de viață al vedetei a explicat cum decurge viața lor.

Ileana Stana Ionescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Artiosta și-a aniversat ziua de naștere în data de 14 septembrie. A împlinit 84 de ani.

Soțul actriței, Andrei Ionescu, a povestit, pentru click.ro, cum a fost sărbătorită partenera sa de viață.

“Cei de la Teatrul Naţional m-au sunat şi au întrebat dacă pot veni câţiva actori, cu flori, ca să-i facă o surpriză Ilenei. Le-am spus că nu e cazul, cu pandemia asta, aşa că au decis să trimită cadouri”, a declarat Andrei Ionescu.

Andrei Ionescu a mărturisit că în această perioadă de pandemia au fost vizitați de câțiva prieteni apropiați.

”Au venit cei mai buni prieteni, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, şi Ileana Cernat cu soţul. Acum petrecem împreună, în curtea casei, nu riscăm să ieşim. În rest, suntem bine, sperăm să ne întoarcem cu toţii la vieţile de dinainte, la spectacolele de teatru şi la întâlnirile cu cei dragi şi mersul la cumpărături”, a mai spus soțul celebrei actrițe Ileana Stana Ionescu.

Cum decurge viața lor de zi cu zi

Ileana Stana Ionescu și soțul său își petrec timpul în vila lor din Pipera și nu au ieșit afară în perioada aceasta.

“Stăm liniştiţi în vila din Pipera şi nu am prea mai ieşit. Norocul nostru că stăm la curte şi avem pomi fructiferi, am un păr cu 7 fructe, un măr, cu un singur fruct, şi un lămâi. Câteodată le mai număr, când n-am ce face. Avem o doamnă care ne ajută, stă cu noi, se ocupă de gătit şi de curăţenie, iar un nepot ne face cumpărăturile, ni le lasă la poartă. Avem un dispozitiv de dezinfectat toate produsele”, a explicat Andrei Ionescu.

citește și...