Ileana Șipoteanu, despre situația materială. ”Nu m-a interesat niciodată să fac bani. Nu am alergat după ei”

12.01.2022, 15:39
Ileana Șipoteanu, despre situația materială. ”Nu m-a interesat niciodată să fac bani. Nu am alergat după ei”
Ileana Șipoteanu, despre situația materială. ”Nu m-a interesat niciodată să fac bani. Nu am alergat după ei”

Interpreta de muzică ușoară Ileana Șipotea, în vârstă de 54 de ani, a vorbit, pe contul său de socializare, despre bani. ”Nu m-a interesat niciodată să fac bani. Nu am alergat după ei. Cât am putut, atât am făcut. În general am cântat puțin și la case mari”, a mărturisit cea care i-a fost soție regretatului compozitor Dumitru Lupu.

Ileana Șipoteanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică ușoară de la noi, de-a lungul anilor lanând numeroase șlagăre. În plan personal Ileana Șipoteanu a format o famlie alături de Dumitru Lupu.  Compozitorul de muzică ușoară Dumitru Lupu a încetat din viață în data de 22 iulie 2017, chiar de ziua de naștere a soției sale, cântăreața Ileana Șipoteanu. Dumitru Lupu a mai fost căsătorit cu solista de muzică ușoară Viorela Filip. Din mariajul cu Ileana Șipoteanu a rezultat o fiică, Dumitrana.

Ileana Șipoteanu este foarte activă în mediul online. Zilele acestea, artista a postat, pe contul său de socializare, un mesaj în care vorbește despre bani. Vedeta a afrmat că nu a alergat niciodată să facă bani.

Ileana Șipoteanu, despre situația materială.  ”Și totuși, pe fruntea mea, nu știu de ce, a scris mereu BANI. O persoană plină de bani”

”Să vorbim puțin despre bani. Pentru mine banii au fost și sunt un mijloc de existență, fără valoare intrinsecă. Nu m-a interesat niciodată să fac bani. Nu am alergat după ei. Cât am putut, atât am făcut. În general am cântat puțin și la case mari. Nu am fost prietenă cu ei deloc, dar nici ei cu mine. Nu am fost risipitoare, dar nici cumpătată. Am trăit așa cum am vrut și m-am raportat la ce și cât am avut. Nu m-am priceput la afaceri. Pierdere. Și totuși, pe fruntea mea, nu știu de ce, a scris mereu BANI. O persoană plină de bani. Mi s-a și pus în comuna mea natală întrebarea – dar ce mai faci cu banii ? Aveam senzația că știu mai multe decât știu eu. Tot timpul mi se cereau bani și tot timpul am dat din ce-am avut, pentru că am considerat că poate au mai mare nevoie alții de ei decât mine. De multe ori am greșit, dar nu asta e important. Nu regret nimic. Dumnezeu știe ce spun. El este martor la toate trăirile mele”, a mărturisit Ileana Șipoteanu în mediul online.

”Nu trăiesc în lux. Cei care mi-au călcat pragul știu asta. Sunt un om obișnuit, fără fițe de ,,vedetă”… Așa cred.  Dacă nu am primit banii de pe munca mea vreodată, a fost din două motive : – ori nu i-am meritat, ori nu m-au meritat ei pe mine. E mult mai important să am o viață liniștită și plină de Iubire. Nu. Nu am nevoie de bani, nu pentru asta am scris aici. Ci doar să înțelegem că banii ne pot fura mințile și viața și ne dau dreptul de a judeca și de a crede că putem avea tot ce vrem, când vrem și pe cine vrem.  Dar sunt și excepții, din fericire. ,,Nulla regula sine exceptione” . Să TRĂIM, pentru că azi ești, mâine, nu se știe…Vă salut ! ❤”, a completat îndrăgita artistă.

citește și...