Ce a pățit Ileana Șipoteanu în drum spre cimitir. ”M-a oprit poliția”

06.06.2020, 15:07
Ce a pățit Ileana Șipoteanu în drum spre cimitir. ”M-a oprit poliția”
Ce a pățit Ileana Șipoteanu în drum spre cimitir. ”M-a oprit poliția”

Cântăreața Ileana Șipoteanu a fost oprită de poliție și a fost la un pas să primească amendă pentu că a parcat în loc nepermis. Artista mergea la cimitirul unde este înmormântat soțul său, regretatul compozitor Dumitru Lupu.

Compozitorul de muzică ușoară Dumitru Lupu a încetat din viață în data de 22 iulie 2017, chiar de ziua de naștere a soției sale, cântăreața Ileana Șipoteanu. Dumitru Lupu a mai fost căsătorit cu solista de muzică ușoară  Viorela Filip. Din mariajul cu Ileana Șipoteanu a rezultat o fiică, Dumitrana.

Sâmbătă, Ileana Șipoteanu a mers la cimitir la cel care i-a fost partener de viață. În drm spre cimitir, artista a oprit pentru a lua o comandă de chifle, însă a parcat mașina neregulamentar, astfel că a fost oprită de poliție.

”M-a iertat că nu era așa grev”

Ileana Șipoteanu a povestit despre incident pe pagina sa de socializare. Cântăreața a mărturisit că, într-un final, a scăpat fără a fi amendată de polițist.

”Poveste adevărată. Azi m-a oprit poliția că am parcat puțin neregulamentar ca să iau o comandă de chifle, deci fix 2 minute. Am greșit, iartă-mă Doamne! Un polițist tânăr, frumoos, pistruiat și cu ochi mari căprui. Îmi cere actele.

”- Doamna Șipoteanu, trebuie să vă dau amendă”. Eu, cu ochii mei de căprioară mă uit la el și zâmbesc. Îmi venea să îi spun: ”- Fiți drăguț, nu puteți să mă opriți mâine că sunt liberă, azi merg la cimitir la soțul meu!?”

Dar mi-a venit să râd , i-am cerut mii de scuze, i-am spus că am greșit și că nu mai fac niciodată.? M-a iertat că nu era așa de grav, dar… data viitoare, nu mai scap. I-am zis și Maestrului ce s-a întâmplat, dar pentru el nu era o noutate.? Dumnezeu să aibă grijă de toți plecați ai noștri!”, le-a povestit Ileana Șipoteanu fanilor săi din mediul online.

citește și...