Ileana Șipoteanu este în doliu. ”M-a iubit și m-a admirat”

02.09.2020, 15:26
Ileana Șipoteanu este în doliu. ”M-a iubit și m-a admirat”
Ileana Șipoteanu este în doliu. ”M-a iubit și m-a admirat”

Interpreta de muzică ușoară Ileana Șipoteanu este în doliu. Socrul său s-a stins din viață.

Momente dificile pentru Ileana Șipoteanu. Socrul cântăreței, tatăl regretatului compozitor Dumitru Lupu, a murit la 94 de ani.

Tragedia vine la trei ani după ce Ileana Șipoteanu l-a pierdut pe soțul său, compozitorul Dumitru Lupu. Compozitorul de muzică ușoară Dumitru Lupu a încetat din viață în data de 22 iulie 2017, chiar de ziua de naștere a soției sale, Ileana Șipoteanu. Dumitru Lupu a mai fost căsătorit cu solista de muzică ușoară Viorela Filip. Din mariajul cu Ileana Șipoteanu a rezultat o fiică, Dumitrana.

Anunțul despre decesul socrului ei a fost făcut de artistă în mediul online.

”Se stinse și cel de-al treilea urlet din haita Lupilor. Socrul meu ( 94 ani) sau Tataia Lupu.  A fost un Om bun și drept, credincios, haios, care și-a trăit viața în ultimii ani, așa cum și-au trăit-o toți bătrînii noștri. GREU.

A fost o fire sportivă, dar cei trei ani după plecarea la cer a Maestrului și a soției sale (Mamaie), au fost pentru el cei mai istovitori. Nu mai voia nimic. Își aștepta cuminte sfîrșitul. M-a iubit și m-a admirat. Și eu pe el. Iar Dumi l-a adorat.

Fii iertat, Tataie și fă-te frumos, că mergi la o Mare întîlnire”, a scris Ileana Șipoteanu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Mesajul transmis de fiica artistei

Și fiica artistei, Dumitrana, a transmis un mesaj după dispariția bunicului ei.

”Bătrânul Lup sau Ultimul dintre bunici. Astăzi ne-a părăsit cel care, născut în prima parte a sec. XX, a fost martorul istoriei moderne, a supraviețuit regimurilor și aproape de sfârșitul vieții, a trecut prin trauma de a pierde unul copil.

În vremuri covidiene, dar nu răpus de virus, Tataie a plecat dintre noi în liniște, la 3 ani de la plecarea tatălui meu. Cu ei au luat o parte din mine, dar nu înainte de a-mi lăsa și mie o parte din ei. Jucăuș, răbdător și iubitor la 93 de ani – așa mi-l voi aminti întotdeauna”, a spus Dumitrana Lupu.

citește și...