Ilan Laufer: ”Alina a mai rămas însărcinată, dar atunci a pierdut sarcina”

26.08.2020, 11:44
Ilan Laufer: ”Alina a mai rămas însărcinată, dar atunci a pierdut sarcina”
Ilan Laufer: ”Alina a mai rămas însărcinată, dar atunci a pierdut sarcina”

Alina și Ilan Laufer au fost invitați la o emisiune de televiziune, unde au făcut dezvăluiri. Ilan laufer a explicat prin ce momente dificile a trecut soția sa înainte de a rămâne însărcinată.

Alina Laufer este fosta soție a cântărețului Jorge, împreună cu care are o fiică. În prezent, Alina este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 16 august 2020, Ilan Laufer a anunțat de curând, pe contul său de socializare, că Alina Laufer este însărcinată.

Alina și Ilan Laufer au fost invitați la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde au făcut dezvăluiri despre dificultățile pe care Alina le-a avut înainte de a rămâne însărcinată.

Alina Laufer este însărcinată în 6 săptămâni, datorită fertilizării în vitro.

“Îmi vine să-mi fac testul de sarcină săptămânal. Deși nu am renunțat niciodată la visul ăsta, la un moment dat îmi pierdusem speranța. Ni s-a spus că nu vom avea niciodată copii” , a declarat Alina Laufer.

“În urmă cu câteva luni sau anul trecut, Alina a mai rămas însărcinată, dar atunci a pierdut sarcina. Acum i-a fost teamă să anunțe, că poate se repetă. În primul rând, îmi doresc să ducă Alina sarcina la capăt și în al doilea rând, dacă se poate, să fie băiat”, a afirmat Ilan Laufer.

”Era presiune din toate părțile”

”Eram în pat în ziua în care am aflat, de ziua mea. Era o perioadă foarte încărcată pentru mine și pentru Alina din toate punctele de vedere. Și vine Alina și mă atinge și îmi pune testul de sarcină în față. Și normal că în clipa aia m-am trezit imediat, am uitat de politică, am uitat de orice, fiindcă lucrul ăsta cred că este cel mai important lucru care s-a întâmplat de la nunta noastră încoace.

Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult. N-am încetat să încercăm în toți aceșlti opt ani de zile. Tu te duci, faci tratamente, injecții în burtă și vin prieteni care îți spun: ”!Hai, fă și tu odată copii”. Vin părinții și spun același lucru. Adică era o presiune din toate părțile, nimeni nu știa că noi la fiecare șase luni de zile repetam analizele”, a explicat Ilan Laufer.

citește și...