Jorge a dezvăluit cum s-a ales cu cicatricea pe care o are pe frunte

12.05.2020, 14:49
Jorge a dezvăluit cum s-a ales cu cicatricea pe care o are pe frunte
Jorge a dezvăluit cum s-a ales cu cicatricea pe care o are pe frunte

Cântărețul Jorge are un semn pe frunte de foarte mulți ani. Artistul a dezvăluit cum s-a ales cu cicatricea respectivă.

De 24 de ani, Jorge are o cicatrice pe frunte, deasupra sprâncenei drepte.

Acesta a mărturisit, pentru libertatea.ro, că are semnul de la tatăl lui, după o boacănă pe care a făcut-o după ce a plecat singur la mare.

“Aveam 13 ani și am plecat la mare singur. În Constanța. Las și eu hainele la o familie cu un copil, că na, am zis că o să aibă grijă de ele. Am ieșit din apă și nu mai erau haine. Am ajuns acasă și tata… buf una”, a povestit Jorge.

Jorge, pe numele său real Geoge Papagheorge, are 37 de ani. Este cunoscut ca artist și prezentator de televiziune. De-a lungul anilor, acesta a participat la numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succes la public.

Jorge se află la a doua căsătorie

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona, împreună cu care are un băiețel, David.

”Ne mai contrazicem și noi, că suntem oameni, dar niciunuia dintre noi nu ne place să ne certăm. Discutăm mai aprins. Momentele când nu ne înțelegem sunt cele în care soției mele îi este foame. Atunci realizez că ne contrazicem aiurea, din nimic și o întreb ”ai mâncat?”, iar în 90% din cazuri răspunde ”Nu””, spunea Jorge despre discuțiile care apar între el și actuala sa parteneră de viață.

Cum a rămas fără bani în vacanța petrecută anul trecut în Republica Dominicană

Artistul a folosit în Republica Dominicană un bancomat pe care era montat un dispozitiv de clonat cardul și i-a fost furat PIN-ul. Artistul a rămas fără 16.000 de lei, adică peste 3.300 de euro.

„Eram în vacanţă în Republica Dominicană cu familia şi am vrut să scot bani de la un bancomat. Atunci am rămas fără toţi banii de pe card pentru că pe acel bancomat era montată o ”maimuţă”. Când a ieşit cardul din bancomat, a ieşit cu tot cu «pisica» pusă în aparat şi mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am pierdut atunci 16.000 de lei”, a povestit el într-un interviu.

citește și...