Idei de mic dejun de weekend pentru a începe ziua cu o masă gustoasă

23.09.2022, 21:35
Idei de mic dejun de weekend pentru a începe ziua cu o masă gustoasă

Căutați câteva idei de mic dejun ușor? Fie că este o dimineață încărcată la școală sau una leneșă de vară, nu puteți da greș niciodată dacă vă începeți ziua cu un mic dejun bun! Încearcă aceste idei de mic dejun ușor astăzi și începe să te simți minunat! Avem 6 idei de mic dejun pentru weekend pe care le puteți savura împreună cu familia!

Micul dejun este începutul fiecărei zile. Logica simplă este că un început bun înseamnă o zi bună, așa că un mic dejun bun vă va oferi vouă și celor dragi o dimineață minunată și o zi minunată. În zilele de lucru, mulți oameni sar peste micul dejun pentru a economisi timp. Cu toate acestea, un mic dejun de weekend poate fi o adevărată plăcere care să stabilească starea de spirit pentru întreaga zi care urmează.

Micul dejun de weekend este o ocazie excelentă pentru a vă reuni cu întreaga familie și a vă reîncărca. Pe lângă mâncărurile obișnuite, există multe opțiuni interesante și neobișnuite pentru o masă matinală. Alege o rețetă pe placul tău și încântă-te pe tine și pe cei dragi cu un mic dejun delicios din selecția noastră! Un mic dejun de weekend nu trebuie să fie neapărat copios. Dimpotrivă, poate fi ușor și sănătos. Dar trebuie să fie frumos servit.

Mic dejun romantic în pat

Într-o zi liberă, nu este nevoie să vă grăbiți nicăieri, iar realizarea acestui lucru face deja o persoană fericită și liniștită. Dacă nu ați dobândit încă obiceiul de a lua micul dejun în pat în acea zi, atunci încercați – vă va plăcea. Tot ce aveți nevoie este o tavă sau o mini-masă, șervețele de pânză viu colorate și o crenguță de flori proaspete. Nu este necesar să serviți ceva special sau exotic, este foarte posibil să vă descurcați cu cafea aromată proaspăt preparată și croissante, brioșe sau orice alte produse de patiserie.

Timp pentru a experimenta

Dacă obișnuiești să mănânci muesli, iaurt sau o pâine prăjită în timpul săptămânii, atunci weekendul este un moment pentru idei noi și pentru a încerca ceva nou. Încearcă să gătești ceva ce nu ai mai mâncat până acum – Eggs Benedict sau Eggs Royale, de exemplu.

Mic dejun sănătos pentru a vă energiza ziua

Dacă preferați un mic dejun ușor și sănătos, dați-i drumul! Avocado, roșii, legume și brânză feta – iată bolul tău fantastic și plin de energie!

O nouă perspectivă asupra ouălor la micul dejun

Nu poți surprinde pe nimeni cu ouăle omletă la micul dejun, dar poți experimenta cu diferite rețete și tehnici. De ce nu o omletă în loc de ouă omletă? Ați încercat omleta Poulard? Poate că nu ați făcut niciodată ouă în pungă? Weekendul este momentul perfect pentru a experimenta cu ouăle!

Idei de mic dejun de weekend pentru toasturi

Obișnuiți să luați o pâine prăjită la micul dejun? Surprindeți-vă cu pâine prăjită în formă de inimă sau vafe! Cât de cool este! Fă pâine prăjită amuzantă împreună cu copiii și transformă micul dejun de weekend într-un super eveniment de familie!O pâine prăjită din pâine integrală cu legume, brânză, file de pui la cuptor sau fructe dulci este o opțiune excelentă și sănătoasă pentru micul dejun. Aceasta va îmbogăți organismul cu fibre, carbohidrați lenți, vitamine și minerale. Există numeroase opțiuni pentru prepararea pâinii prăjite, așa că nu ezitați să experimentați și să încercați noi combinații.

Crepes dulci sau sărate

Aproape nimeni nu se poate sătura de clătite, dar dacă sunteți în căutarea unor idei de mic dejun de weekend pe care nu le-ați încercat încă, optați pentru crepes! Tandre și delicate, incredibil de delicioase, crepes sunt ușor de preparat și pot fi servite cu umplutură dulce sau sărată, în funcție de gustul personal! Puteți pregăti aluatul pentru crepes cu o seară înainte și îl puteți păstra în frigider.

 

citește și...