Hotărârea luată de Dana Rogoz din cauza pandemiei. ”Vedem noi cum o scoatem la capăt”

12.10.2021, 15:39
Hotărârea luată de Dana Rogoz din cauza pandemiei. ”Vedem noi cum o scoatem la capăt”
Hotărârea luată de Dana Rogoz din cauza pandemiei. ”Vedem noi cum o scoatem la capăt”

Actrița Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, a luat hotărărea de a nu o mai duce la creșă pe fetița ei, Lia, în această perioadă în care numărul cazurilor de corohnavirus este din ce în ce mai mare. Vedeta a explicat pe o rețea de socializare de ce a luat această decizie. ”Vedem noi cum o scoatem la capăt”, a spus ea.

Dana Rogoz le-a mărturisit internauților că a luat împreună cu soțul ei decizia de a nu o mai duce la creșă pe fetița lor în această perioadă, mărturisind că vor sta cu rândul acasă pentru a avea grijă de micuță.

De asemenea, actrița a mărtrisit că în ultima perioadă de timp a decis să nu mai meargă la restaurant și să comande mâncare acasă, pentru a evita orice fel de risc.

Hotărârea luată de Dana Rogoz din cauza pandemiei. ”Încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasarile care nu sunt fix în momentul ăsta necesare”

”Ok, schimbare de plan. Am hotarat impreuna cu Radu sa nu o mai ducem pe Lia la cresa o perioada, pana nu trece nebunia. Vom sta acasa cu randul, vedem noi cum o scoatem la capat. Sigur, nu inseamna ca gata, ne-am ferit de orice pericol, dar macar sa mai reducem din riscuri. Suntem vaccinati, dar in ultima perioada am preferat sa comandam mancare acasa, decat sa ne oprim la cate un restaurant.

Nu pot renunta la job-ul meu, la multe dintre activitatile deja incepute, dar totusi incerc sa reduc cat pot interactiunile si deplasarile care nu sunt fix in momentul asta necesare. Mesajul asta nu e menit sa influenteze pe nimeni in nicio directie, dar va zic sincer ca nu mai suport sa ma stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toata lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind”, a scris vedeta pe Facebook.

”Problema e ca spitalele sunt acum blocate, presiunea pe ele e mult prea mare. Orice urgenta ai avea cu copilul, covid sau nu, iti tataie fundul pe holul spitalului ca nu i se gaseste un loc la internare… Dar hai sa deschidem ochii sa vedem ce se intampla acum. Azi. Toata lumea vrea sa se intoarca la normalitate, dar ce se intampla acum nu e normal. E cat se poate de grav si trist. Iar oamenii trebuie sa inteleaga ca fara a lua unele masuri pentru protejarea lor si a celorlalti, “normalitatea” va veni cu numar inutil de decese, un numar care cu siguranta ar fi putut fi evitat”, a  completat actrița.

Dana Rogoz este căsătorită și are doi copii

 

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a anului trecut. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat recent opt ani de mariaj.

Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută  multă vreme drept ”Abramburica”.

citește și...