Dana Rogoz a născut. Prima fotografie cu bebelușul

20.05.2020, 16:50
Dana Rogoz a născut. Prima fotografie cu bebelușul
Dana Rogoz a născut. Prima fotografie cu bebelușul

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară miercuri, 20 mai 2020. Actrița le-a arătat fanilor ei prima fotografie cu bebelușul.

Dana Rogoz a născut la o maternitate privată din Capitală. Vedeta a adus pe lume o fetiță. Vedeta a publicat prima imagine cu fiica sa și a dezvăluit și ce nume va purta aceasta: Lia Elena.

”Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seamă cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, este mesajul transmis de Dana Rogoz pe contul său de pe o rețea de socializare.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad.

Abia aștepta să nască

Dana Rogoz mărturisea, cu câteva zile înainte de naștere, că era copleșită de emoție.

”Am ajuns la finalul sarcinii. Trăiesc atât de multe emoții, îmi trec atât de multe gânduri prin cap, încât am senzația unui vis. Nu reușesc să îmi focalizez atenția într-un punct, pe o singură acțiune, pe un singur gând. Și nu, nu e de la hormoni. Și Radu simte la fel. Suntem pur și simplu copleșiți de emoții”, a mărturisit Dana Rogoz.

”Urmează marea întâlnire. Cel mai spectaculos blind date. Nu mă gândesc decât să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, să fie sanatoasă… și poate de aceea azi, în mașină cu Radu, am scăpat un: “Vai ce frică îmi e!”. Dar nu e numai frică, firește. E și imensă bucurie, e iubire, e instictul de mamă care știe, care simte că urmează să își nască puiul curând.

O să îmi fie dor de perioada sarcinii, sunt convinsă. Fie ea și în pandemie, în izolare…. Dar pe de altă parte, ce aventură minunată ne așteaptă! Trăiesc un vis acum. Un vis”, mai declara vedeta.

citește și...