Horia Moculescu a ajuns iar la spital! Cu ce probleme se confruntă celebrul compozitor: „Cu anul nașterii mă confrunt”

27.10.2022, 18:26
Horia Moculescu a ajuns iar la spital! Cu ce probleme se confruntă celebrul compozitor: „Cu anul nașterii mă confrunt”
Horia Moculescu a ajuns iar la spital! Cu ce probleme se confruntă celebrul compozitor: „Cu anul nașterii mă confrunt”

Horia Moculescu se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Celebrul compozitor a ajuns iar pe mâinile medicilor și a fost internat în spital. Ce a pățit?

Horia Moculescu, în vârstă de 85 de ani, a îngrijorat pe toată lumea după ce a ajuns la spital. Compozitorul va sta două săptămâni internat, însă a ținut să precizeze că nu se simte rău. Ci dimpotrivă, el a precizat că vrea doar să prevină eventualele probleme care pot apărea din cauza vârstei înaintate. Drept urmare, el va urma un tratament în următoarele săptămâni.

Horia Moculescu a ales să se interneze în spital

„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la *** de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere … nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a spus Horia Moculescu, pentru Antena Stars.

În ultimii ani, Horia Moculescu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Celebrul compozitor a explicat că suferă de o afecțiune gravă descoperită în urmă cu mai mult timp.

S-a operat la piciorul stâng

„Am suferit ca un câine trei ani de zile. Acum după a doua operație sunt infinit mai bine. Pentru că e într-un loc într-un piciorul se flexează zilnic de mii de ori. Pentru că acest sindrom morton se agață de un nerv de laba piciorului, atunci când vrei să îl extirpiezi îl scoți cu tot cu bucățica de nervi. Dar doctorul nu a vrut. Drept pentru care am suferit ca un câine”, a spus Horia Moculescu pentru Antena Stars.

Pentru că prima operație a eșuat, compozitorul a fost supus unei a doua intervenții. De data aceasta, operația a fost un succes, iar el se simte mai bine în prezent.

„Am avut dureri groaznice. Mii de analgezice am folosit până am hotărât să mă operez încă o dată. Am cheltuit atât de mult în trei ani de zile. Un milion pe zi, un miliard pe un an. Am avut și cele mai scumpe analgezice. Am avut și două intervenții costisitoare ca să scap de dureri”, a mai spus Horia Moculescu, pentru sursa citată anterior.

citește și...