Mariana Moculescu, despre relația cu Horia Moculescu. ”Eu când l-am preluat de la cea de-a treia soție, el era mai clasic”

06.07.2022, 13:13
Mariana Moculescu, despre relația cu Horia Moculescu. ”Eu când l-am preluat de la cea de-a treia soție, el era mai clasic”
Mariana Moculescu, despre relația cu Horia Moculescu

Mariana Moculescu, în vârstă de 53 de ani, a oferit amănunte mai puțin cunoscute din relația sa cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, în vârstă de 85 de ani. ”Eu când l-am preluat de la cea de-a treia soție, el era mai clasic”, a declarat Mariana Moculescu la postul de televiziune Antena Stars.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

Mariana Moculescu a făcut dezvăluiri din relația sa cu Horia Moculescu în c adrrul unui interrviu la postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a afirmat, printre altele, că tonusul bun al lui Horia Moculescu  se datorează energiei pe care a luat-o de la ea în timpul căsniciei.

Mariana Moculescu, despre relația cu Horia Moculescu. ”A avut parte de toată energia mea tânără”

„Se transmit hormonii tineri, energia tânără către cel vârstnic. În cazul meu așa a fost, s-a hrănit cu toată această energie. Eu când l-am preluat de la cea de-a treia soție, el era mai clasic. Se îmbrăca clasic. altfel, nu îmi plăcea. Era foarte bătrânicios deja. Își arăta vârsta. După ce m-a cunoscut pe mine, a început să-și schimbe stilul de îmbrăcăminte, a început să-și schimbe tunsoarea”, a afimat Mariana Moculescu, potrivit spynews.ro.

„Horia a avut parte de toată energia mea tânără și are parte de energia tânără a copilului meu. Uneori ne hrănim puternic cu energiile din jurul nostru, suntem niște vampiri. Păcat că viața trece și îmbătrânim”, a adăugat fosta soție a lui Horia Moculescu.

citește și...