Horia Brenciu se destăinuie. ”Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine”

13.08.2022, 15:44
Horia Brenciu se destăinuie. ”Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine”
Horia Brenciu se destăinuie

Horia Brenciu, în vârstă de 49 de ani, a fost întrebat, în cadrul unui interviu, cum este o zi din viața sa. ”Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine”, a declarat binecunoscutul artist. Horia Brenciu are o carieră impresionantă în televiziune și pe scena artistică din omânia, iar în plan personal este căsătorit și are patru copii.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Horia Brenciu a explicat cum arată o zi din viața sa.

Horia Brenciu se destăinuie. ”Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba”

”Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc…”, a spus Hoia Brenciu.

”Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut”, a adăugat artistul.

citește și...