Horia Brenciu își aniversează soția. ”I-am oferit exclusivitate maximă”

21.01.2021, 14:07
Horia Brenciu își aniversează soția. ”I-am oferit exclusivitate maximă”
Horia Brenciu își aniversează soția. ”I-am oferit exclusivitate maximă”

Binecunoscutul artist Horia Brenciu o aniversează pe partenera sa de viață, Alice Dumitrescu.

Zi importantă în familia lui Hoia Brenciu. Soția acestuia, Alice Dumitrescu își aniversează astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, Horia Brenciu a dat publicității, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare alături de familia sa.

Imaginea este însoțită de un mesaj pentru partenera sa de viață, Alice Dumitrescu. ”Azi e ziua mamei copiilor mei, Alice Adriana Dumitrescu Brenciu! ? E tipa blondă, de lângă mine… ? Din păcate, n-o să mai scriu nimic pe Facebook astăzi. I-am oferit exclusivitate maximă! ? La mulți ani, iubire! ?”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

Cum l-a cunoscut Alice Dumitrescu pe Horia Brenciu

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitres cu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață.

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

citește și...