Horia Brenciu, despre relațiile sale din trecut. ”Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas”

06.09.2022, 16:21
Horia Brenciu, despre relațiile sale din trecut. ”Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas”
Horia Brenciu, despre relațiile sale din trecut

Horia Brenciu, în vârstă de 50 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Acesta a mărturisit că a fost timid în ceea ce privește relația cu fetele, în vremea adolescenței sale. ”Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas”, și-a reamintit binecunoscutul  artistîn cadrul unui interviu.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Horia Brenciu a povestit, pentru revista Viva, că în vremea adolescenței era timid în ceea ce privește relația cu fetele și că de cele mai multe ori acestea erau cele care făceau primul pas.

Horia Brenciu, despre relațiile sale din trecut. ”Le povestesc anumitor colege că eram îndrăgostit de ele în timpul liceului. Niciuna nu mă crede”

”Efervescența a fost ingredientul ultimilor ani de liceu… Dar, și așa, timiditatea era omniprezentă. Închipuie-ți că, la întâlnirile de 10, 20 sau 30 de ani de la terminarea școlii, mereu le povestesc anumitor colege că eram îndrăgostit de ele în timpul liceului. Niciuna nu mă crede. Story of my life”, a mărturisit Horia Brenciu.


”Obișnuiam să… tac! Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas, în ceea ce mă privește… Ulterior, după terminarea liceului, am mai prins ceva voce. Țin minte că spectacolul de final de clasa a XII-a mi-a deschis un apetit enorm de exprimare artistică. Eram tânărul blond, cu plete, care cânta la pian în sala festivă a Liceului „Andrei Șaguna. Poate că, într-o zi, o să postez secvențe pe Instagram, cine știe?!”, a mai spus artistul pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...