VIDEO / Horia Brenciu, despre Laura Stoica. ”A însemnat mult pentru mine”

15.03.2021, 13:50
VIDEO / Horia Brenciu, despre Laura Stoica. ”A însemnat mult pentru mine”
Horia Brenciu, despre Laura Stoica. ”A însemnat mult pentru mine”

Horia Brenciu și-a amintit de cea care a fost Laura Stoica, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

Horia Brenciu a fost curpins de nostalgie. Acesta și-a amintit de regretata artistă laura Stoica și a dat publicității o fotografie de colecție în care apare alături de aceasta, în urmă cu ani.

”Mă gândesc des la prietenii mei, la artiștii care ne-au părăsit, la lucrurile pe care le-am făcut împreună, la visurile pe care le aveam odată. Mi-e dor de Laura… A însemnat mult pentru mine. Ea era vocea pe care o apreciam și artistul pe care-l aplaudam. Acum mai bine de 20 ani, eram un simplu prezentator. Nu-mi propusesem să ajung pe SCENĂ. Nu ma prinsese, încă, flama spectacolului muzical. Dar ea era acolo! Puternică, plină de energie și de dragoste… Dacă ar fi trăit vremurile astea ar fi făcut mult haz de necaz. Mi-e dor de Laura…”, a scris Horia Brenciu în dreptul imaginii de arhivă.

15 ani de la moartea Laurei Stoica

Laura Stoica, pe numele său real Adriana-Laurenția Stoica, s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, considerată drept cea mai importantă solistă rock din țara noastră.

În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea la Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, Laura Stoica fiind atunci însărcinată.

Anul acesta, pe 9 martie, s-au împlinit 15 ani de la moartea îndrăgitei cântărețe. Mama Laurei Stoica, Elena, și-a amintit de teribila zi în care fiica sa a încetat din viață. „Au fost câteva persoane care m-au sunat, întrebându-mă ce fac și ce face Laura. Neștiind nimic le spuneam că e bine. Chiar una dintre persoane era o prietenă din București cu care trebuia să se întâlnească Laura în seara aia. Când a văzut că nu știu nimic îmi spunea că o sună și că nu răspunde. Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu. Dacă aflați ceva îmi spuneți și mie, mi-a spus ea. Până când m-a sunat și sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a întrebat dacă e adevărat și am spus ce să fie adevărat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar așa a vrut Dumnezeu”, a spus mama Laurei Stoica.

citește și...