Dezvăluirile emoționante ale mamei Laurei Stoica, la 15 ani de la decesul solistei: ‘Sunt împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat’

12.02.2021, 15:47
Dezvăluirile emoționante ale mamei Laurei Stoica, la 15 ani de la decesul solistei: 'Sunt împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat'
Dezvăluirile emoționante ale mamei Laurei Stoica, la 15 ani de la decesul solistei: 'Sunt împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat'

Anul acesta se vor împlini 15 ani de la moartea Laurei Stoica. Deși au trecut atâția ani, mama solistei, Elena, nu a uitat nici până în ziua de astăzi de fiica ei.

Laura Stoica, însărcinată atunci și logodnicul ei, Cristian Mărgescu, au pierit într-un tragic accident de mașină.

În urmă cu 15 ani, mai precis în martie 2006, artista şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu au murit într-un accident rutier, în timp ce se întorceau de la un concert concert susținut la Urziceni.

Laura Stoica avea 38 de ani când a murit

Mama regretatei artiste a mărturisit că a trecut cu greu peste pierderea fiicei sale.

‘Îmi duc viața mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poți pune niciodată! Pentru că anul asta se împlinesc cincisprezece ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir (n.r – Cimitirul Bellu), cu flori și cu lumânări, nimic mai mult.

Nu o să facem parastas, doar o să dau ceva de pomană, o să dau cuiva, la cimitir, și cam atâta. Nu îmi vine să cred că au trecut atât de mulți ani de când fiica mea nu mai este!’, a declarat mama Laurei Stoica, pentru playtech.ro.

Ce a spus mama Laurei Stoica despre logodnicul solistei

De asemenea, mama Laurei Stoica a mărturisit că nu a mai vorbit cu familia lui Cristian Mărgescu, logodnicul Laurei Stoica, mort și el în același accident.

‘Nu am mai păstrat legătură cu familia băiatului, am vorbit în ultimii ani destul de rar. Noi, părinții, nu ne-am cunoscut înainte de înmormântarea copiilor noștri, atunci ne-am întâlnit prima oară, după accidentul rutier. Îl știam doar pe un frate al lui Cristi, care a venit în treacăt pe la noi, în rest, pe nimeni.

După ce s-a petrecut totul, am observat pe rețelele sociale că merg tot felul de vedete pe la mormântul fiicei mele, printre care și Silvia Dumitrescu, care a postat pe Facebook imagini de la mormânt. Sunt însă de părere că nimeni nu te iubește și nu suferă mai mult decât familia ta’, a mai adăugat femeia.

citește și...