Declarația mamei Laurei Stoica la 15 ani de la moartea artistei. ”Parcă a fost ieri”

04.03.2021, 12:45
Declarația mamei Laurei Stoica la 15 ani de la moartea artistei. ”Parcă a fost ieri”
Declaratația mamei Laurei Stoica la 15 ani de la moartea artistei. ”Parcă a fost ieri”

Luna aceasta se împlinesc 15 ani de la disperiția celei care a fost cântăreața laura Stoica. Mama artistei a făcut declarații.

Laura Stoica, pe numele său real Adriana-Laurenția Stoica, s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, considerată drept cea mai importantă solistă rock din țara noastră.

În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea la Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, Laura Stoica fiind atunci însărcinată. Anul acesta, pe 9 martie, se împlinesc 15 ani de la moartea îndrăgitei cântărețe.

Declarația mamei Laurei Stoica la 15 ani de la moartea artistei.”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ea a făcut parte din viața mea”

Mama Laurei Stoica, Elena, va merge pe 9 martie la cimitir, la mormântul fiicei sale.

”Noi în fiecare an mergem la mormânt la fiica mea, și în martie, și în octombrie, de ziua ei, ne întâlnim cu toții. Suntem un grup de persoane din care fac parte și prietene de-ale ei, cele mai apropiate, care au rămas aproape și de noi, de familia Laurei… Și mergem împreună la mormânt la ea cu lumânări și flori și ne amintim de ea de fiecare dată… Așa cum ne amintim zilnic în casă sau când mai vorbim la telefon. În luna martie, de obicei o comemorăm în jurul datei de 9 martie, când a urcat la ceruri. Nu prea îmi vine să cred că au trecut atâția ani, parcă a fost ieri! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Laura a fost fiica mea! Am trăit bucurii imense alături de ea și am avut parte de emoții fantastice la spectacolele și la concursurile ei. Așa că, tot ce pot să spun este că îi mulțumesc lui Dumnezeu că ea a făcut parte din viața mea!”, a declarat mama Laurei Stoica pentru click.ro.

Mama Laurei Stoica a vorbit și despre ceilalți doi băieți pe care îi are: ”Cel din Anglia nu a mai venit în țară, mai ales acum cu pandemia. De câțiva ani e mai complicat pentru el să vină, dar îi trimitem fotografii, să se bucure și el de întâlnirea noastră, facem poze să vadă ce am făcut… În schimb, fiul meu din București este prezent. Eu stau în Târgoviște, și aici e casa mea”.

citește și...