Horia Brenciu dă detalii din viața sa de familie. ”Sunt o victimă sigură a copiilor mei”

01.11.2021, 15:17
Horia Brenciu dă detalii din viața sa de familie. ”Sunt o victimă sigură a copiilor mei”
Horia Brenciu dă detalii din viața sa de familie. ”Sunt o victimă sigură a copiilor mei”

Horia Brenciu, în vârstă de 49 de ani, a făcut dezvăluiri din viața sa de familie. Artistul a spus cum se lasă păcălit de copiii săi. ”Sunt o victimă sigură a copiilor mei”, a mărturisit Horia Brenciu în cadrul unui interviu. Horia Brenciu are o familie fericită alături de producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Artistul a dat detalii din viața sa de familie în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru libertateapentrufemei.ro. Acesta a spus cum se lasă păcălit de copiii săi.

Horia Brenciu dă detalii din viața sa de familie. ”Chiar dacă știu că mă păcălesc, mă prind în jocul lor”

”Sunt o victimă sigură a copiilor mei. Chiar dacă știu că mă păcălesc, mă prind în jocul lor și le devin aliat. Până la urmă și mie îmi place ciocolata”, a mărturisit Horia Brenciu. ”Până acum am reușit să țin pasul și cu cei mici și cu cei mari. Nu cred că au existat decalaje majore pe care sa nu le pot recupera. Și chiar dacă au fost pierderi de ritm, nimic nu te bucură mai mult decât armonia reluării tempoului”, a adăugat el.

”Tot ce e legat de copilărie testez și la vârsta asta, cât se poate de mult. De la jucăriile copiilor și până la filmele pentru cei mici, pe care le urmărim împreună, îmi retrăiesc, efectiv, copilăria. Evident, cuvântul de ordine e echilibru”, a încheiat Horia Brenciu.

Cum s-au cunoscut Horia Brenciu și soția sa

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitrescu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață. ”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu a dezvăluit că admiră foarte multe lucruri la soția sa, Alice Dumitrescu. ”Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a declarat artistul.

citește și...