Horia Brenciu a dat publicității o fotografie cu soția sa. Artistul a fost copleșit de reacțiile fanilor

06.10.2020, 11:57
Horia Brenciu a dat publicității o fotografie cu soția sa. Artistul a fost copleșit de reacțiile fanilor
Horia Brenciu a dat publicității o fotografie cu soția sa. Artistul a fost copleșit de reacțiile fanilor

Horia Brenciu a dat publicității o fotografie cu partenera sa de viață, producătoarea Alice Dumitrescu. Artistul a primit numeroase comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Pe contul său de socializare, Horia Brenciu a dat publicității o fotografie cu partenera sa de viață, Alice Dumitrescu. Aceasta apare întinsă în iarbă, pe o pajiște.

”Natura vie cu nevastă zâmbitoare! ?, a menționat Horia Brenciu în dreptul imaginii cu soția sa.

În doar o oră, postarea lui Horia Brenciu a primit peste 5.000 de aprecieri și numeroase comentarii din partea internauților.

”Când o priivești, este o femeie puternică, foarte sigură pe ea și care se vede clar că iubește copiii. Asta arată Alice Brenciu ca primă impresie. Când am văzut-o într-un clip, împreună cu tine, cu câtă dragoste te privea, cum te îmbrățișa pur și simplu cu privirea și cum și-a pus capul pe umărul tău, atunci mi-am dat seama de ce o iubești atât”, ”O familie frumoasă”, ”Luminoasă și plină de drag de viață. Mai simplu, exemplu de urmat”,

”Sunteți adorabili”, ”O româncuță frumoasă, naturală, emană energie pozitivă”, ”Superbă”, ”Cum să n-o iubești? Alice e soare”, ”Plină de soare ca tine, Horia. Două jumătăți ale aceluiași astru de lumină și foc”, ”Ești un om bogat cu așa soție și familie”, ”O floare printre flori”, ”Sufletul tău pereche”, ”O femeie de nota 10”, sunt mesajele primite de Horia Brenciu de la internauți.

Cum l-a cunoscut Alice Dumitrescu pe Horia Brenciu

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitrecu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață.

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.

L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

citește și...