Cum l-a ironizat Brad Pitt pe Prințul Harry la gala BAFTA 2020! Actorul a transmis un mesaj fenomenal VIDEO

03.02.2020, 18:11
Cum l-a ironizat Brad Pitt pe Prințul Harry la gala BAFTA 2020! Actorul a transmis un mesaj fenomenal VIDEO
Cum l-a ironizat Brad Pitt pe Prințul Harry la gala BAFTA 2020!

Gala Premiilor BAFTA 2020 a avut loc duminică seară, 2 februarie, la Royal Albert Hall din Londra. Nominalizații și câștigătorii au fost desemnați prin votul celor 6.500 de membri BAFTA.

Cum l-a ironizat Brad Pitt pe Prințul Harry la gala BAFTA 2020!

Brad Pitt a fost unul dintre actorii care au fost recompensați la BAFTA 2020. Actorul a primit premiul pentru ‘Cel mai bun actor în rol secundar’, datorită rolului din filmul lui Tarantino, ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Deși a fost absent, Brad Pitt a fost în centrul atenției datorită mesajului ironic pe care l-a transmis la adresa Prințului Harry, nepotul Reginei Elisabeta.

Brad Pitt nu a putut să își ridice trofeul de la BAFTA 2020, dar a transmis un mesaj uluitor prin intermediul actriței Margot Robbie. Acesta nu a avut rețineri și a făcut câteva glume la adresa Prințului Harry, chiar în fața fratelui acestuia, Prințul William. Ducele de Cambridge și soția lui Kate Middleton au fost invitați de onoare ai galei BAFTA 2020.

Actrița Margot Robbie a urcat pe scenă și a transmis amuzată mesajul lui Brad Pitt.

Fostul soț al Angelinei Jolie a susținut că își va numi trofeul ‘Harry’, pentru că este la fel de entuziasmat să ia cu el înapoi în Statele Unite ale Americii.

Ducii de Cambridge au zâmbit când au auzit mesajul transmis de Brad Pitt, dar cel mai probabil s-au simțit și stânjeniți de toată situația.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat la începutul acestui an că vor renunța la statul de membri seniori ai casei regale britanice. Ducii de Sussex s-au mutat deja în Canada, alături de fiul lor, Archie, și vor să fie independenți din punct de vedere financiar.

citește și...