Loredana Groza, despre cum au influențat-o cei din jur de-a lungul carierei. ”Mi-au făcut mai mult bine decât au crezut”

13.02.2021, 16:39
Loredana Groza, despre cum au influențat-o cei din jur de-a lungul carierei. ”Mi-au făcut mai mult bine decât au crezut”
Loredana Groza, despre cum au influențat-o cei din jur de-a lungul carierei. ”Mi-au făcut mai mult bine decât au crezut”

Celebra artistă Loredana Groza a făcut declarații despre cum a fost influențată de oameni de-a lungul carierei sale.

Loredana Groza a afirmat, la postul de televiziune Antena Stars, că deși, de-a lungul anilor, au existat persoane în jurul său care au descurrajat-o, le este recunoscătoare ac estora pentru că astfel s-a ambiționat și mai mult să reușească ceea ce și-a propus.

”Atunci când ai persoane pesimiste în jurul tău, ei în loc să te tragă în jos, ei reușesc să te ambiționeze. Persoanele astea mi-au făcut mai mult bine decât au crezut, pentru că ai nevoie și de oameni de aștia, care să te pună la încercare, care să nu aibă încredere. Ei îți dau forță să le demonstrezi. Eu am fost o fată plecată dintr-un oraș mic, Onești, care a trebuit să se descurce în lumea mare, fără să aibă pe cineva în muzică. Eu sunt prima din familia mea care a făcut muzică. Am reușit singură, pe picioarele mele, cu talentul meu, asta m-a călit și m-a făcut o persoană foarte puternică”, a declarat Loredana Groza, citată de spynews.ro.

Loredana Groza s-a sărutat prima oară la 16 ani

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena.

Loredana Groza a mărturisit că s-a sărutat prima oară la vârsta de 16 ani, cu un bărbat mai mare ca ea. De asemenea, vedeta a dezvăluit că i-a fost imposibil să vorbească despre viața ei amoroasă cu părinții săi.

„Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică”. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții. La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, i-a dezvălui Loredana Groza Andreei Esca într-o intervenție la o emisiune de radio, potrivit revistei Unica.

citește și...