Greutățile prin care a trecut Adda înainte de a deveni celebră. ”Îmi spălam toate hainele de mână”

23.09.2020, 10:44
Greutățile prin care a trecut Adda înainte de a deveni celebră. ”Îmi spălam toate hainele de mână”
Greutățile prin care a trecut Adda înainte de a deveni celebră. ”Îmi spălam toate hainele de mână”

Cântăreața Adda a trecut prin momente deloc plăcute înainte de a cunoaște celebritatea. Însă vedeta mărturisește că nimic nu a împiedicat-o să-și vadă de drumul ei.

Adda a plecat din Mureș la vârsta de 19 ani și s-a mutat în Capitală. A stat într-o garsonieră și a avut parte de multe lipsuri.

„Îmi spălam toate hainele de mână, dar nu mi se parea atât de grav la momentul respectiv. Nu mă focusam pe confortul unei locuințe pentru ca petreceam foartem mult timp în studio. Eram atât de concentrată să fac piese, să filmez un videoclip sau să scot un album încat nu lăsam alte lucruri să îmi stea în drum”, a povestit Adda despre perioada respectivă, potrivit spynews.ro.

Adda și-a investit toți banii într-un videoclip

Adda a făcut senzație cu piesa ”Îți arăt că pot”, care a devenit imediat hit. pentru videoclipul piesei respective vedeta a investit toți banii peb care îi avea la momentul respectiv, și anume 500 de euro.

„Versurile piesei „Îți arăt că pot”, sunt inspirate din povestea mea și exprimă sentimentele trăite de mine atunci când mă izbeam de lipsa de încredere din partea celorlalți care nu credeau că o să reușesc. Și eu mi-am demonstrat mine, în primul rand, că pot. Am făcut eforturi foarte mari ca să lansez videoclipul în care am investit toți banii mei de la momentul respectiv, și anume 500 de euro. Pentru un videoclip, 500 de euro înseamnă foarte putin”, a mai dezvăluit binecunoscuta cântăreață.

Adda a participat cu soțul ei la ”Asia Express”

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

”Eu sunt puternică atunci când e vorba despre carieră, familie, experienţe de viaţă. Acolo a fost cu totul altceva. Din punct de vedere fizic, a fost infernal, pentru că nu sunt o fire sportivă. Au fost probe extrem de grele, de exemplu, să mergi pe Marea Chinei cu caiacul pe furtună, fulgere şi tunete.

Am vrut să renunţ de câteva ori, dar Cătălin m-a ajutat şi m-a motivat mult. Am fost cea mai încercată echipă. Nu ne-am odihnit deloc. Suntem singura echipă care nu a avut imunitate. Am jucat aproape toate amuletele şi aproape toate cursele pentru ultima șansă. Aşa că am cedat”, a povestit Adda.

 

 

 

citește și...