Giulia Nahmany spune adevărul despre relația cu Gabi Toader. ”Dincolo de ceea ce s-a văzut în ultima perioadă”

25.10.2020, 09:41
Giulia Nahmany spune adevărul despre relația cu Gabi Toader. ”Dincolo de ceea ce s-a văzut în ultima perioadă”
Giulia Nahmany spune adevărul despre relația cu Gabi Toader. ”Dincolo de ceea ce s-a văzut în ultima perioadă”

Giulia Nahmany a vorbit despre relația dintre ea și Gabriel Toader, cel alături de care a fost concurentă la show-ul de televiziune ”Ferma”.

Giulia Nahmany a fost eliminată de la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, în urma duelului pe care l-a avut cu Gabriel Toader. Între Giulia Nahmany și Gabriel Toader au existat tensiuni pe durata competiției, după ce la început cei doi au fost buni prieteni. Despre relația pe care o va avea cu gabriel Toader după încheierea show-ului ”Ferma” a comentat Giulia Nahmany în cadrul unui interviu pentru click.ro.

”Legătura între mine și Gabi a fost, din prima, una de apropiere. Noi am fost bandiți și așa vom rămâne mereu. Poate unii telespectatori consideră că am dezamăgit prin faptul că nu am rămas uniți până la finalul emisiunii, dar din păcate am avut niște momente pe care nu le-am gestionat la timpul lor și asta ne-a făcut să ajungem în această situație. Gabi a avut grijă de mine în pădure și mereu îi voi fi recunoscătoare pentru asta. Da, voi păstra legatura cu el, evident că da! Numai noi știm câte discuții de suflet am avut și câte momente frumoase am împărtășit. Dincolo de ceea ce s-a văzut în ultima perioadă, eu și cu Gabi mereu vom rămâne prieteni”, a declarat vedeta.


Ce spune Giulia Nahmany despre prezentatorii emisiunii ”Ferma”

Giulia Nahmany a vorbuit și despre cei doi prezentatori ai emisiunii ”Ferma”, Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan.

Despre Mihaela Rădulescu, Giulia Nahmany a afirmat că pentru ea rămâne o sursă de inspirație, în timp ce despre Cristi Bozgan a spus că a ajutat-o să învețe foarte multe lucruri.

”Pe Mihaela o cunosc de mulți ani, a fost și va rămâne o relație foarte bună. Mihaela este o forță și mereu va rămâne pentru mine o sursă de inspirație. Cu Cristi, cu siguranță, voi păstra legătura. M-a învățat foarte multe lucruri și sunt atât de fericită ca l-am cunoscut. A fost ca un mentor pentru mine. Ambii sunt oameni minunați!”, a explicat Giulia Nahmany.

Ce a însemnat experiența ”Ferma” pentru Giulia Nahmany

Giulia Nahmany a mărtuirisit și ce a însemnat pentru ea experiența trăită pe durata participării la competiția difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Vedeta susține că această experiență a ajutat-o să-și depășească limitele.

”Pentru mine, această experiență a fost unică, înălțătoare și extrem de benefică. A fost pentru mine o experiență de redescoperire de sine și mă bucur că am avut șansa să îmi depășesc limitele cu adevărat. A fost greu, recunosc, dar cu toate acestea am simțit cum devin mai puternică în fiecare zi. Pentru mine, experiența Ferma a fost mai mult în pădure. Și deși am avut condiții extrem de grele, experiența bandiții a fost mult mai încântătoare pentru mine”, a mai declarat Giulia Nahmany pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...