Care sunt cei mai noi concurenți de la ”Ferma”. Anisia Gafton se numără printre ei

14.08.2020, 13:45
Care sunt cei mai noi concurenți de la ”Ferma”. Anisia Gafton se numără printre ei
Care sunt cei mai noi concurenți de la ”Ferma”. Anisia Gafton se numără printre ei

Dacă lista orășenilor de la show-ul ”Ferma” a fost completată, acum s-a aflat și cine sunt concurenții care completează echipa sătenilor.

Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma”, prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan la Pro TV, sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Acum s-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

Ce declarații au făcut noii concurenți

Când a urcat pe scena ”Românii au talent”, Anisia Gafton a reușit să cucerească publicul prin glume și naturalețe. Apoi s-a aflat că era o absolventă de Informatică, pasionată de teatru și comedie. Momentele de stand-up pe care le pregătește devin virale în mediul online, iar acum este decisă să folosească umorul pentru a depăși orice situație tensionată.

Nu am stat pe gânduri și am acceptat să vin la Ferma pentru că am ocazia să stau mai aproape de natură, pentru experiența trăită acolo, dar și pentru provocări, a declarat ea.

Gabriel Toader a lucrat în numeroase restaurante și a organizat multiple evenimente, așa că este obișnuit cu o viață agitată și cu ideea de a avea mereu ceva de făcut.


”Am o sete de cunoaștere, de a vedea lucruri, o nevoie de a-mi demonstra mie că sunt atât de pregătit încât pot să trec peste orice situație. Îmi place necunoscutul și mă motivează, așa că vreau să văd dacă îi voi rezista”, a declarat acesta, potrivit protv.ro.

Viviana Sposub este pregătită pentru orice fel de provocări.

”Îmi plac mult provocările și cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Și mă refer aici la o evoluție pe toate planurile: atât personal, cât și profesional”, a afirmat vedeta.

Andrei Stoica este unul dintre campionii României la kickboxing și s-a aflat mereu în fruntea clasamentelor internaționale.

”Ceea ce sunt astăzi este suma provocărilor grele pe care le-am acceptat de-a lungul vieții. Cred că Ferma mi se potrivește perfect, să fim aruncați în neant, într-un loc pe care nu-l cunoaștem, cu persoane pe care nu le cunoaștem, să facem lucruri pe care nu le stăpânim sau nu le cunoaștem”, a declarat sportivul.

citește și...