Giulia Anghelescu face dezvăluiri din cariera sa. ”De doi ani nu am mai cântat”

10.01.2022, 12:02
Giulia Anghelescu face dezvăluiri din cariera sa. ”De doi ani nu am mai cântat”
Giulia Anghelescu face dezvăluiri din cariera sa. ”De doi ani nu am mai cântat”

Cântăreața Giulia Anghelescu, în vârstă de 37 de ani,  a făcut declarații legate de cariera sa. Aceasta a afirmat că de doi anu nu a mai cântat și a explicat care este motivul pentru care a decis să renunțe, pentru o perioadă, la cariera sa muzicală. ”Sunt bine așa. De doi ani nu am mai cântat”, a mărturisit Giulia Anghelerscu într-un interviu.

Cântăreața Giulia Anghelescu are nouă ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. La începutul acestei luni, artista a anunțat, în mediul online, că ea și familia sa se află în carantină din cauza infectării cu COVID-19.

Despre cariera sa a făcut Giulia Anghelescu declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru playtech.ro.

Giulia Anghelescu face dezvăluiri din cariera sa. ”Prioritățile s-au schimbat”

„La concerte nu am mai fost pentru că prioritățile s-au schimbat și am înțeles cât de important este pentru copiii mei să petrecem cât mai mult timp împreună. Cred că dacă vor mai fi concerte, se va întâmpla doar în momenul în care vor mai crește cei mici, iar mie mi se va face dor. Deocamdată nu-mi este, sunt bine așa. De doi ani nu am mai cântat”, a declarat Giulia Anghelescu.

De ceva timp, artista este una dintre prezentatoarele emisiunii ”Hai cu fetele”, transmisă de postul de televiziune Prima TV. ”Partea cu televiziunea a venit în momentul potrivit, pentru că nu-mi doream să mai plec prea mult de acasă, ci să stau cu cei mici. Iată că s-a ivit ocazia perfectă, să și muncesc, să stau și cu cei mici și să-mi și placă”, a mai spus Giulia Anghelescu.

 

citește și...