FOTO / Giulia Anghelescu, topless. A fotografiat-o chiar soțul ei

28.09.2020, 12:49
FOTO / Giulia Anghelescu, topless. A fotografiat-o chiar soțul ei
FOTO / Giulia Anghelescu, topless. A fotografiat-o chiar soțul ei

Cântăreața Giulia Anghelescu apare topless în cea mai recentă fotografie pe care a făcut-o publică în mediul online.

Giulia Anghelescu s-a lăsat fotografiată fără sutien de către partenerul ei de viață, Vlad Huidu, nimeni altul decât fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu.

În fotografia respectivă, Giulia Anghelescu a postat cu spatele, însă ipostaza este una plină de senzualitate.

”Shhh… ? @vladhuidu”, a scris artista în dreptul imaginii.

Postarea a adunat imediat aprecieri din partea internauților, care s-au bucurat să o vadă pe vedetă într-o astfel de ipostază provocatoare.

Giulia Anghelescu a aniversat opt ani de căsnicie în luna iunie

Cântăreața Giulia Anghelescu a aniversat în luna iunie a acestui an opt ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu.

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

La aniversarea a opt ani de căsnicie, cântăreața a ținut să marcheze evenimentul și pe contul ei de socializare, acolo unde a transmis un mesaj emoționant.

”Cred că ne-am luat cu copiii și nu ne-am dat seama când au trecut 8 ani de căsnicie, că altfel nu îmi explic! ??? La mulți ani nouă! Să fim sănătoși și fericiți și Vlad întotdeauna înțelegător! ??”, a scris Giulia Anghelescu pe pagina sa de Instagram la vremea respectivă.

Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Giulia Anghelescu a povestit într-un  interviu cum l-a ncunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.

”Ne-am cunoscut la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simţit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit şi de atunci am rămas amici. A fost tare greu să ajungem unde suntem azi, dar cred că toate s-au întâmplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regăsit, ne-am certat, ne-am iubit. Mulţi nu au fost de acord cu relaţia noastră. Prietenii lui, familia lui, toţi credeau că pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rând să le demonstrez că nu era aşa”, dezvăluia vedeta.

 

citește și...