Giulia Anghelescu a pozat nud la 35 de ani. ”Am considerat că e cel mai potrivit moment”

02.04.2022, 13:04

Giulia Anghelescu a refuzat Playboy. Vedeta a explicat recent de ce a refuzat să se dezbrace în revista pentru bărbați,  după ce a împlinit vârstă de 18 ani. Giulia a ales  să pozeze nud la 35 de ani, dar păstrează imaginile doar pentru ea și soțul ei.

 Vedeta nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Solista a apărut în nenumărate ocazii în ipostaze incendiare în mediul online. Dacă în prezent, vedeta este lipsită de inhibiții, în trecut artista era pudică și nu își dorea să apară goală în fața familiei și a fanilor.

Giulia Anghelescu a devenit cunoscută în trupa Candy, solistele lansând un trend la vremea respectivă, adolescentele din România le copiau la greu tunsoarea și vestimentația de scenă. Odată cu celebritatea, au apărut și ofertele pentru vedetele din România.

Giulia Anghelescu a refuzat să pozeze în Playboy

Multe dintre artiste au acceptat oferta de a poza în Playboy, însă Giulia a refuzat să o facă. Giulia Anghelescu nu a apărut în revista Playboy, deși i s-a oferit o sumă impresionantă. Vedeta a explicat că nu era pregătită să se dezbrace complet.

„Nu regret absolut nimic din copilăria mea. Prețuiesc prea mult amintirile cu mine pe scenă. Atât cât am putut am fost și un adolescent normal. Am fost la Balul Bobocilor, dar am și cântat. Nu am participat, am și chiulit când s-a putut. Și toate acestea pentru că indiferent de situație, știam că trebuie să învăț ca să arăt că e important și aspectul acesta pentru mine”, a declarat Giulia Anghelescu în exclusivitate pentru EGO.ro.

Vedeta a pozat nud la 35 de ani

Giulia a pozat nud la 35 de ani, dar păstrează imaginile doar pentru ea și soțul ei.

„Culmea e că am apărut în Playboy, dar într-un material în care eram îmbrăcată. Și cu un interviu chiar serios. Nu îmi era rușine să pozez nud, doar că am considerat că nu mă reprezintă la momentul acela. Acum doi ani am făcut o ședință foto pentru mine foarte artsy și foarte dezbrăcată pentru că am considerat că e cel mai potrivit moment. Eram o femeie de 35 de ani, care se simțea bine în pielea ei din toate punctele de vedere”, a povestit Giulia pentru Ego.ro.

citește și...