FOTO / Ipostaze mai mult decât provocatoare cu Giulia Anghelescu. Cum s-a afișat vedeta

19.01.2022, 10:30
FOTO / Ipostaze mai mult decât provocatoare cu Giulia Anghelescu. Cum s-a afișat vedeta

Cântăreața Giulia Anghelescu, în vârstă de 37 de ani, a postat, pe contul său de pe o rteșea de socializare, două fotografii în care apare mai provocatoare ca niciodată. Artista a pozat îmbrăcată sumar, etalându-și formele mai mult decât apetisante. Internauții au reacțonat imediat la vederea imaginilor publicate de vedetă.

Giulia Anglescu este una dintre cele mai senzuale vedete de pe scena artistică din Roânia.

Vedeta reușește de fiecare dată să își surpindă fani din mediul online cu apariții care mai de care mai incitante.

Ipostaze mai mult decât provocatoare cu Giulia Anghelescu. A pozat super sexy

 

Giulia Anghelescu are un trup de invidiat pe care nu se sfiește să-l etaleze în ținute sumare. Pe contul ei de pe o rețea de socializare, artista a publicat fouă fotografii în care apare în lenjerie intimă și cu un top în găuri, pe sub care nu poartă sutien.

Fanii au reacționat imediat: ”Frumoasă”, ”Sculptura perfectă”, ”Ești o scumpă”, ”Foarte frumoasă”.

Giulia Anghelescu e căsătorită cu Vlad Huidu și are doi copii

Cântăreața Giulia Anghelescu are nouă ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. La începutul acestei luni, artista a anunțat, în mediul online, că ea și familia sa se află în carantină din cauza infectării cu COVID-19.

Giulia Anghelescu a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.Vedeta a declarat, pentru revista Viva, că între ea și soțul ei, Vlad Huidu, nu a fost dragoste la prima vedere.Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat”, a afirmat cântăreața.

”A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre. La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră. Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici”, a adăugat aceasta.