Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. ”Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe”

07.04.2021, 16:36
Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. ”Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe”
Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. ”Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe”

Cântăreața Giulia Anghelescu a făcut dezvăluiri despre cum a început relația dintre ea și partenerul său de viață, Vlad Huidu.

Cântăreața Giulia Anghelescu a aniversat în luna iunie a anului trecut opt ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu.

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. Giulia Anghelescu a povestit într-un  interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.

Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. ”A avut puțin de lucru cu mine”

Giulia Anghelescu a declarat, pentru revista Viva, că între ea și soțul ei, Vlad Huidu, nu a fost dragoste la prima vedere.Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat”, a afirmat cântăreața.

”A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre. La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră. Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici”, a adăugat aceasta.

Giulia Anghelescu a vorbit și despre relația pe care o are cu cumnatul ei, prezentatorul de televiziune Șerban Huidu: ”Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare. Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui”.

citește și...