Giulia Anghelescu a aniversat opt ani de căsnicie. Declarația făcută de vedetă

16.06.2020, 13:21
Giulia Anghelescu a aniversat opt ani de căsnicie. Declarația făcută de vedetă
Giulia Anghelescu a aniversat opt ani de căsnicie. Declarația făcută de vedetă

Cântăreața Giulia Anghelescu a aniversat zilele acestea opt ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezxentatorului de televiziune Șerban Huidu.

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, i, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

Zilele trecute, Giulia Anghelescu și partenerul ei de viață, Vlad Huidu, au aniversat opt ani de mariaj. Cântăreața a ținut să marcheze evenimentul și pe contul ei de socializare, acolo unde a transmis un mesaj și a publicat mai multe imagini în care apare alături de soțul ei.

”Cred că ne-am luat cu copiii și nu ne-am dat seama când au trecut 8 ani de căsnicie, că altfel nu îmi explic! ??? La mulți ani nouă! Să fim sănătoși și fericiți și Vlad întotdeauna înțelegător! ??”, a scris Giulia Anghelescu pe pagina sa de Instagram.

În doar câteva ore, postarea Giuliei Anghelescu a primit mii de like-uri din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Internauții le-au făcut urări de bine artistei și partenerului ei de viață, Vlad Huidu.

Este prima care se trezește din familie

Giulia Anghelescu a mărturisit că este prima din casă care se tezește dimineața.

”Mă trezesc înaintea tuturor din casă că să îmi pot bea cafeaua în liniște, apoi pregătesc micul dejun, fac lecții cu copiii, avem ora noastră de gimnastică indoor, mă apuc de gătit și apoi fac curățenie. Urmează masa de prânz, iar apoi ora de liniște în care stăm fiecare și citim, pregătesc cina, fac baie copiilor și abia după ce îi adorm am timp și pentru mine”, a detaliat ea.

Cum a petrecut timpul în izolare

Cântăreața Giulia Anghelescu dezvăluia de curând cum a petrecut perioada de izolare la domiciliu alături de familia sa.

”Asta nu înseamnă că stăm numai în pijama sau în haine de casă. În fiecare zi ne facem ținute ca și înainte de izolare. Aseară, de exemplu, ne-am îmbrăcat și aranjat toți și am luat cina ca și cum am fi ieșit la restaurant”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

citește și...