FOTO Cum arată Giulia Anghelescu după ce și-a pus silicoane!

03.02.2020, 13:54
FOTO Cum arată Giulia Anghelescu după ce și-a pus silicoane!
Cum arată Giulia Anghelescu după ce și-a pus silicoane!

Giulia Anghelescu a decis să își pună silicoane la 35 de ani! Vedeta a intrat în rândul divelor care au sâni mari și fermi. Aceasta s-a lăsat pe mâna medicului estetician la începutul lui februarie și a împărtășit cu fanii săi o imagine direct de pe patul de spital.

Cum arată Giulia Anghelescu după ce și-a pus silicoane!

Fosta membră a trupei Candy s-a fotografiat alături de medicul estetician care a operat-o. Intervenția chirurgicală a decurs excelent, iar Giulia Anghelescu s-a declarat mulțumită de rezultate.

Inițial, solista nu a recunoscut ce operație a făcut, însă prietenii virtuali și-au dat seama rapid despre ce e vorba. În fotografia postată de aceasta pe Instagram se vedea bustiera medicinală.

‘Cel mai bun doctor și cel mai fericit pacient! Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am pățit ceva și de ce sunt în spital. Răspunsul îl veți afla luni noul meu vlog! Tot ce pot să spun este că sunt doarte fericită și extrem de recunoscătoare’, a scris Giulia Anghelescu pe rețelele socializare.

În urmă cu mai mulți ani, solista a apelat la rinoplastie, dar și la injecții cu botox pentru a-și ascunde ridurile de expresie.

Giulia Anghelescu a declarat, în repetate rânduri, că merge la cabinetul doctorului estetician fără nicio teamă. Drept dovadă, la câteva zile de la operația de mărire a sânilor, Giulia publicat o imagine cu noile implanturi.

 

View this post on Instagram

 

Sa aveti o zi minunata! Va pup! ???

A post shared by ?????? ?????????? (@mygiulia) on

citește și...