Gina Pistol, sărut pasional cu Smiley pe scenă. ”Am făcut-o și pe asta”

01.06.2022, 13:51
Gina Pistol, sărut pasional cu Smiley pe scenă. ”Am făcut-o și pe asta”
Gina Pistol, sărut pasional cu Smiley pe scenă. ”Am făcut-o și pe asta”

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, s-a sărutat pasional pe scenă, la un concert, cu cântărețul Smiley, în vârstă de 38 de ani,cel care îi este partener de viață și împreună cu care are o fetiță. Cei doi au cântat împreună. ”Amm făcut-o și pe asta… Așa emoții nu mă așteptam să am”, a explicat Gina Pistol în mediul online.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Smiley a susținut maerți seară, 31 mai, un concert la Sala Policalentă, unde a avut-o invitată și pe partenera lui de viață, Gina Pistol.

Blonda a interpretat, alături de Smiley, piesa pe care el a lansat-o acum un an Delia – ”N vedem noi”.

Gina Pistol, sărut pasional cu Smiley pe scenă. ”Nu voiam să stric acest moment”

Gina Pistol și Smiley s-au descurcat de minune pe scenă, unde au cântat și au dansat, iar la sfârșit s-au sărutat pătimaș în văzul tuturor celor prezenți. Vedeta a dat publicității, pe contul său de socializare, mai multe imagini de la concert.

”Am facut-o si pe asta. Ce sa mai zic… inainte sa urc pe scena ma gandeam,avand un gol imens in stomac, ma gandeam:”cum era ma versul?ce venea dupa?”Asa emotii nu ma asteptam sa am. Nu pentru ca as avea pretentii de cantareata (cu toate ca acasa,la dus,cant foarte bine 😂) dar nu voiam sa stric acest moment. Va multumesc pentru sutele de mesaje frumoase,pentru toate pozele si filmuletele,pentru energia voastra minunata…si pentru toate cadourile pe care le-a primit Jospehine din partea unor oameni minunati.,oameni pe care nu-i cunoastem 😊🤗.Va multumesc pentru ca ati fost MI-NU-NATI!Iar tu @smiley_omul,tu ai fost FABULOS! Felicitari @ceamaitaretrupadinseeuropei!Felicitari tuturor artistilor care au urcat,aseara, pe scena! Felicitari oamenilor din spatele scenei care au muncit pentru acest spectacol! Si sa nu uit:LA MUTLI ANI COPILASI dragalasi,indiferent de varsta! 😊”, a scris ea în mediul online.

citește și...