Gina Pistol s-a fotografiat în pat. Cum au reacționat fanii

01.02.2022, 19:03

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, s-a fotografiat într-o ipostază senzuală. La 11 luni de când a devenit mamă, vedeta și-a încântat fanii cu cea mai recentă apariție de pe rețelele sociale. Fanii au reacționat imediat și au oferit zeci de comentarii. ”Frumusețe de mămică”, a scris un fan.

Prezentatoarea „Chefi la Cuțite” are o fetiţă împreună cu Smiley şi se simte o femeie împlinită, mai ales că a rămas însărcinată destul de greu. Gina Pistol a fost anunțată în urmă cu câțiva ani că nu poate rămâne însărcinată, însă vedeta a reușit nu numai să rămână gravidă, ci și să aducă pe lume o fetiță.

Vedeta a fost surprinsă stând întinsă în pat, într-un tricou alb, iar Gina Pistol emană senzualitate.

Gina Pistol, imagine senzuală

La 11 luni de când a devenit mamă, vedeta și-a încântat fanii cu cea mai recentă apariție de pe rețelele sociale. Peste 14 mii de fani au apreciat fotografia publicată de îndrăgita prezentatoare pe contul său de Instagram.

Vedeta a început un program care durează 12 săptămâni. Prezentatoarea de la Antena 1 face sport și ține dietă. De la 65,1 kilograme ea a ajuns la 63,2, așadar a slăbit aproximativ două kilograme într-o săptămână.

Cât a slăbit Gina Pistol într-o săptămână

Prezentatoarea de la Antena 1 a anunțat că își dorește să slăbească, așa că ține acum un regim special, dar face și foarte mult sport

„Îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe una dintre rețelele de socializare acum o săptămână, când a început dieta.

Gina Pistol, despre cea de-a doua sarcină

Întrebată recent dacă are în plan să rămână gravidă pentru a doua oară, Gina Pistol a amintit cât de greu i-a fost să rămână însărcinată. Vedeta spune că lasă lucrurile în seama lui Dumnezeu.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil.e când un copil?a După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a spus Gina Pistol, potrivit wowbiz.ro.

citește și...