Gina Pistol, primele declarații despre cea de-a doua sarcină: ”Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu”

14.12.2021, 15:12
Gina Pistol, primele declarații despre cea de-a doua sarcină: ”Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu”
Gina Pistol și Smiley, în cea mai tandră ipostază. S-au sărutat pătimaș

Gina Pistol a făcut primele declarații despre cel de-al doilea copil. La 9 luni de la prima naștere, vedeta a vorbit despre dorința de a mai avea un copil. ”Se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil”, a spus Gina.

Prezentatoarea „Chefi la Cuțite” are o fetiţă împreună cu Smiley şi se simte o femeie împlinită, mai ales că a rămas însărcinată destul de greu. Gina Pistol a fost anunțată în urmă cu câțiva ani că nu poate rămâne însărcinată, însă vedeta a reușit nu numai să rămână gravidă, ci și să aducă pe lume o fetiță.  Vedeta a vorbit, recent, despre dorința de a aduce un al doilea copil pe lume.

Într-un podcast unde a fost invitată recent, vedeta a vorbit despre viața de mămică. Fanii au intrebat-o  când intenționează să rămână gravidă pentru a doua oară.

Gina Pistol, despre cea de-a doua sarcină

Întrebată dacă are în plan să rămână gravidă pentru a doua oară, Gina Pistol a amintit cât de greu i-a fost să rămână însărcinată. Vedeta spune că lasă lucrurile în seama lui Dumnezeu.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil.e când un copil?a După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a spus Gina Pistol, potrivit wowbiz.ro.

Prezentatoarea „Chefi la Cuțite”: „Trebuia să stau la pat”

Putini stiu că vedeta a fost îngrijorată pe parcursul sarcinii și era în pericol să piardă copilul.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții”, a spus Gina Pistol în podcast-ul lui Mihai Morar.

 

citește și...