Gina Pistol, despre viața de mămică. ”Să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune”

11.09.2021, 16:56
Gina Pistol, despre viața de mămică. ”Să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune”
Gina Pistol, despre viața de mămică. ”Să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune”

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre viața sa de mămică. Vedeta are o fiică, Josephine, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu Smiley, în vârstă de 38 de ani. ”Să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune” , a spus Gina Pistol despre ce își dorește în ceea ce o privește pe fetița sa.

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Gina Pistol a vorbit despre fiica sa și a lui Smiley la postul de televiziune Antena Stars.

Gina Pistol, despre viața de mămică. ”Îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă”

”Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a declarat Gina Pistol, citată de spynews.ro.

”Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim”, a adăugat vedeta.

 

Smiley, despre experiența ca tătic. ”Gina mi-a spus să nu fac asta”

În urmă cu câteva zile, într-un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Smiley a vorbit despre experiența sa ca tată.

“Nu știu dacă fata mea va face muzică, îmi doresc să fie fericită și atât (…) Cred că, datorită ei, am devenit mai atent cu timpul și simt o iubire pe care nu am simțit-o niciodată. (…) Nu am pus niciodată scutecul invers, dar, ca greșeală, aseară, când am venit eu la trei dimineața am luat-o în brațe și Gina mi-a zis să nu fac asta, pentru că trebuie doar să fiu acolo, că ea adoarme. Dacă o au în brațe, se trezește pentru că ea crede că e dimineață”, a declarat artistul.

 

citește și...