Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la ”Asia Express”. ”Rămâne pe mâini bune”

19.05.2021, 11:39
Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la ”Asia Express”. ”Rămâne pe mâini bune”
Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la ”Asia Express”. ”Rămâne pe mâini bune”

Gina Pistol a transmis un mesaj după ce s-a aflat că nu va mai prezenta noul sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1.

Pe contul său de Instagram, Gina Pistol a transmis un mesaj în care vorbește despre emisiunea ”Asia Express”, unde a fost înlocuită de Irina Fodor. Vedeta le-a spus internauților c ă emisiunea rămâne pe mâini bune.

”Simpaticilor, pana data viitoare “ASIA EXPRESS continua” ramane pe maini bune ? .Sa aveti un drum bun si sa va bucurati de aventura asta minunata @irina_fodor @marius.damian.art @iamoase ?? O sa fiu cu ochii pe voi @asiaexpressromania ?”, a spus Gina Pistol, citată de spynews.ro.

Ce a declarat Irina Fodor despre ”Asia Express”

Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. De altfel, Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol și în acest sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”.  Gina Pistol a fost înlocuită la cele două proiecte TV după ce a devenit mămică.

Irina Fodor a făcut declarații după ce s-a aflat că va prezenta noul sezon al emisiunii ”Asia Express”.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez. A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile – atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile “gospodăriei” în cele două luni cât voi fi plecată”, a declarat Irina Fodor, noua prezentatoare a show-ului ”Asia Express”.

citește și...