Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol după naștere. ”Prima consecință pe care o observ în cazul meu”

13.05.2021, 14:16
Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol după naștere. ”Prima consecință pe care o observ în cazul meu”
Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol după naștere. ”Prima consecinta pe care o observ in cazul meu”

Vedeta de televiziune Gina Pistol a dezvăluit cu ce probleme se confruntă după ce a devenit mămică.

Gina Pistol le-a povestit celor care o urmăreesc pe Instagram cu ce problemă se confruntă după ce a devenit mămică. Prezentatoaea de televiziune a mărturisit că după ce a născut a început să-i cadă părul. „Viata plina a unei femei, cu multiple task-uri si roluri: sotie, mama, iubita, gospodina si lista poate continua… Uneori, avem atat de multe de facut, incat ne coplesesc grijile, panica si stresul, iar astea reprezinta un risc, mai ales pentru sanatatea noastra. In astfel de momente, prima consecinta pe care o observ in cazul meu, este caderea parului”, a scris Gina Pistol în mediul online, notează tvmania.ro.

Gina Pistol mărturisea că în timpul sarcinii a mai observat o modificare: „Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însărcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?”.

Ce răspuns a dat Gina Pistol când a fost întrebată cu cine seamănă fetița ei

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana.

Gina Pistol a fost întrebată recent de fanii săi din mediul online cu cine seamănă micuța.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: ”Cu cine seamănă asta mică?”. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a explicat vedeta de televiziune.

citește și...