Gina Pistol, pe ultima sută de metri cu sarcina. ”Mi-am pregătit geanta pentru maternitate”

01.03.2021, 14:33
Gina Pistol, pe ultima sută de metri cu sarcina. ”Mi-am pregătit geanta pentru maternitate”

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Aceasta a mărturisit că și-a pregătit deja geanta pentru maternitate.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. Gina Pistol urmează să aducă pe lume o fetiță. Prezentatatoarea de televiziune a început dseja pregătirile pentru când va merge la maternitate. Pe lângă bagajul cu tot ce e necesar atunci când o va naște pe micuța ei, GinaPistol  a pregătit și kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. “Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum trebuie să mă mai uit prin ea pentru că am eu așa o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum mă uit în fiecare zi în ea”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei pe InstaStory, potrivit a1.ro.

Gina Pistol le-a arătat fanilor ei din online și câteva fotografii din camera micuței, cu mobilierul nou.

 

Smiley, despre povestea de dragoste cu Gina Pistol

De curând, Smiley a vorbit despre povestea de iubire dintre el și prezentatoarea de televiziune, dezvăluind că între ei nu a fost o dragoste la prima vedere.

“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a spus Smiley.

Smiley a mai explicat și ce anume îi place mai mult la iubita sa: ”E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”.