Gina Pistol, luată prin surprindere la ”Chefi la cuțite”. Nu și-a putut stăpâni lacrimile

03.03.2021, 09:39
Gina Pistol, luată prin surprindere la ”Chefi la cuțite”. Nu și-a putut stăpâni lacrimile
Gina Pistol, luată prin surprindere la ”Chefi la cuțite”. Nu și-a putut stăpâni lacrimile

Vedeta de televiziune Gina Pistol a fost luată prin surprindere la emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde este prezentatoare.

Gina Pistol a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Una dintre concurente i-a făcut un cadou pentru viitorul ei bebeluș. Nicoleta Pop este deținătoarea unui atelier de broderie compiterizată și i-a adus Ginei PIstol o bluziță pentru micuța pe care urmează să o aducă pe lume. pe bluziță a fost inscripționat mesajul: ”Simpaticilor, m-ați așteptat mult?”, c eea ce a emoționat-o până la lacrimi pe Gina Pistol.

”Aw! Hai mă… Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… ”Simpaticilor, m-ați așteptat mult?” Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte”, a reacționat Gina Pistol.

Gina Pistol și-a pregătit bagajul pentru maternitate

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. Gina Pistol urmează să aducă pe lume o fetiță. Smiley a mărturisit cu ce l-a cucerit iubita sa: ”E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”.

Prezentatatoarea de televiziune a început deja pregătirile pentru când va merge la maternitate. Pe lângă bagajul cu tot ce e necesar atunci când o va naște pe micuța ei, GinaPistol  a pregătit și kit-ul pentru recoltarea celulelor stem.

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum trebuie să mă mai uit prin ea pentru că am eu așa o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum mă uit în fiecare zi în ea”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei pe InstaStory.

citește și...