Gina Pistol, ipostază superbă alături de fiica sa. A cucerit pe toată lumea!

27.07.2021, 10:33
Gina Pistol, ipostază superbă alături de fiica sa. A cucerit pe toată lumea!
Gina Pistol, ipostază superbă alături de fiica sa. A cucerit pe toată lumea!

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în  vârstă de 40 de ani, a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare alături de fiica sa și a lui Smiley, Josephine, într-o ipostază plină de tandrețe. Imaginea a făcut deliciul internauților, care au dat like după like postăruii vedetei. Fotografia a adunat peste 100.000 de aprecieri în mediul onine.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Pe contul său de Instagram, Gina Pistol a dat publicității o fotografie în care apare alături de fiica sa și a lui Smiley, într-o ipostază plină de tandrețe. Gina Pistol este așezată pe o pătură, o ține pe Josephine în brațe și o sărută pe creștet.  ”Nu prea mai am poze în care sunt doar eu. Toate-s cu ea ❤️”, a notat Gina Pistol în dreptul imaginii.

Gina Pistol, ipostază superbă alături de fiica sa. Postarea a adunat peste 100.000 de like-uri

Postarea Ginei Pistol a adunat peste 100.000 de aprecieri din partea internauților, dar și numeroase comentarii.

”Să vă trăiască prințesa”, ”Foarte frumos”, ”A avut loc botezul, de ce nu o arătați pe cea mică?”, ”Ce vă ador!”, ”Acum nu doar pozele sunt cu mica prințesă, ci totul este doar cu ea și despre ea??? Să vă trăiască sănătoasă să vă facă fericiți să aibă o viață senină”, ”Nu există fericire mai mare!”, i-au transmis internauții vedetei de televiziune.

Ce spune Smiley despre rolul său de tătic

Smiley a povestit, la o emisiune de televiziune, că și-a luat rolul de tătic foarte în serios și că se ocupă îndeaproape de micuța Josephine. „Mă simt mai bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu prea mai doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură, în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc”, a spus Smiley.

Smiley a făcut declarații și despre botezul lui Josephine: ”În biserică am avut și cor, ne-am dorit foarte tare, a contat slujba religioasă foarte tare, ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în apă. Am avut puține emoții, dar nu a fost cu scufundare totală. Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață”.

citește și...