Gina Pistol, înșelată de partener cu o prietenă. ”Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”

20.11.2021, 13:27
Gina Pistol, înșelată de partener cu o prietenă. ”Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”
Gina Pistol, înșelată de partener cu o prietenă. ”Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, are o relație extraordinară cu cântărtețul Smiley. Însă, Gina Pistol a dezvăluit că în trecut a fost înșelată de un fost partener de viață, cu o prietenă bună. ”Iar eu am aflat. A fost foarte dureros” , a mărturisit Gina Pistol în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Gina Pistol a făcut mărturisiri neașteptate la o emisiune de televiziune.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit căa trecut prin momente dificile după ce a aflat că a fost înleșată de un fost partener de viață cu o prietenă bună.

Gina Pistol, înșelată de partener cu o prietenă. ”Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea”

La emisiunea ”Dincolo de aparențe”, Gina Pistol a dezvăluit că bărbatul cu care a format la un moment dat un cuplu timp de șase ani a înșelat-o.

“Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații…Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a declarat Gina Pistol, potrivit wowbiz.ro.

Gina Pistol se iubește cu Smiley

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Într-un interviu realizat chiar de ei, Smiley și Gina Pistol au făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația lor și viața de familie. Gina Pistol a mărturisit că la început la privit pe Smiley ca pe un artist și atât, însă ulterior a ajuns să se îndrăgostească de el.

„Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. (…) Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine”, a detaliat Gina Pistol.

Cei doi au mărturisit și ce anume le place cel mai mult la celălalt. „Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta”, a spus prezentatoarea TV. Smiley a afirmat: „Cel mai mult îmi place că râd foarte mult cu Gina, dar mult. Are un simț al umorului fantastic și nu ne plictisim deloc”.

citește și...