Gina Pistol, în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Ce probleme are vedeta

08.12.2020, 13:24
Gina Pistol, în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Ce probleme are vedeta
Gina Pistol, în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Ce probleme are vedeta

Vedeta de televiziune Gina Pistol se pregătește să intre în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Blonda a explicat cu ce probleme se confruntă.

Gina Pistol, în vârstă de 38 de ani, va intra, în curând, în cel de-al treilea trimestru de sarcină și se simte din ce în ce mai obosită. „Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e „magic”. Trebuie să mă pregătesc!”, a spus vedeta de televiziune într-o postare pe Instagram, potrivit revistei Unica.

Gina Pistol și-a amintit și de ziua în care se afla la filmări la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, și a aflat că este însărcinată. „În ziua în care am filmat acea ediție, am aflat că sunt însărcinată. Of, Doamne! Nici nu știam cum să gestionez emoția din ziua aceea. Îmi era frică să mă bucur”, a adăiugat ea.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină

Vedeta de televiziune Gina Pistol a povestit ce pofte are de când a rămas însărcinată.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Pe o rețea de socializare, prezentatoarea de televiziune le-a mărturisit fanilor ei ce pofte are de când este gravidă. Gina Pistol a dezvăluit că ar mânca și ar bea oricând ceva acru.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit Gina Pistol de curând.

citește și...