Gina Pistol face dezvăluiri. “Sufăr de sindromul…” | Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea TV

01.04.2022, 14:51
Gina Pistol face dezvăluiri. Sufăr de sindromul... | Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea TV

Gina Pistol a făcut un anunț neașteptat. Vedeta de televiziune a făcut mărturisiri cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă. “Mai este careva care suferă de sindromul Sclavaizaura? Sincer, este epuizant să îți dai mereu de lucru”, a spus artista.

Gina Pistol și-a început ziua cu o serie de confesiuni în fața fanilor pe care o îndrăgesc, multe dintre întâmplări din copilăria ei își spun cuvântul în prezent.

Prezentatoare de la Chefi a dezvăluit că nu poate să se odihnească, chiar și atunci când are puțin timp liber, iar totul se datorează din cauza certurilor auzite în copilărie, în familie. Blondina a fost marcată de discuțiile conflictuale lansate de bunicul ei, care o făcea să se simtă vinovată, atunci când nu făcea nimic.

Gina Pistol, marcată de discuțiile din copilărie

Partenera lui Smiley a mărturisit că o prietenă i-a spus că suferă de sindromul “sclavaizaura”, după ce vedeta i s-a destăinuit.

“Am o problemă. Eu nu pot să stau. Sunt disperată să le fac pe toate. Mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. (…) Simt că mai am multe de făcut și am luat o pauză să mă plâng pe Instagram. Mai este careva care suferă de sindromul Sclavaizaura? Sincer, este epuizant să îți dai mereu de lucru. Eu mă simt mereu vinovată dacă stau. Asta pentru că bunciul meu nu suporta ca nepoții lui să stea și eu ca nu mă certe, îmi căutam mereu de lucru. (…) Și, uite-mă acum, 40 de ani mai târziu, fac același lucru. “, le-a povestit Gina Pistol fanilor.

”M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Invitată în cadrul podcastului său „Fain și Simplu”, Gina Pistol a relatat un moment de vulnerabilitate în care a izbucnit în plâns, un episod din copilăria sa, de pe vremea când părinții ei divorțaseră și se judecau pentru a câștiga custodia copilului.

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tată se judecase cu mama pentru custodia mea și m-au dus la o doamna și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.”, a declarat Gina Pistol cu ochii în lacrimi.

 

citește și...