Ce pregătește Gina Pistol. A pus totul la cale cu Smiley

15.08.2020, 16:00
Ce pregătește Gina Pistol. A pus totul la cale cu Smiley
Ce pregătește Gina Pistol. A pus totul la cale cu Smiley

Gina Pistol și Smiley pregătesc o surpriză. Se pare că este vorba despre un proiect muzical.

În această perioadă, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol a petrecut mult timp în studio alături de iubitul ei, binecunoscutul cântăreț Smiley. Gina Pistol și-a descoperit pasiunea pentru muzică și chiar înregistrează o piesă cu partenerul ei de viață, potrivit playtech.ro.

“Gina a petrecut foarte mult timp la Hahaha Production. A fost curioasă și a întrebat despre fiecare instrument în parte, fiecare buton, a ascultat cum se trag voci, cum ia naștere o melodie.

Așa s-a născut dorința ei de a lua ore de canto. Nu pentru a se face cântăreață, pentru că ea are deja o meserie, ci din pasiune, a simțit că își dorește să își șlefuiască vocea pentru ea însăși. Însă, orele au decurs mai bine decât se aștepta, iar Gina chiar are ureche muzicală, este talentată, muncitoare din cale afară.

Ea și Smiley înregistrează o piesă împreună, însă nu știu dacă va fi lansată public sau dacă este doar un proiect de suflet. Nu vor să ne spună, însă vom afla în viitorul apropiat”, a declarat un apropiat al cuplului Gina Pistol-Smiley pentru sursa mai sus citată.

S-au tot afișat împreună în ultima perioadă

De când a început pandemia de coronavirus, Smiley a tot apărut, în diverse live-uri pe rețelele de socializare, alături de actuala sa parteneră, Gina Pistol.

”Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a declarat Smiley.

Ce-i place și ce nu Ginei Pistol la Smiley

Gina Pistol a acordat recent un interviu  în care a mărturisit că nu-i place că iubitul ei este dezordonat.

De asemenea, Gina Pistol a mai spus că îi place foarte mult la Smiley că este foarte răbdător și că știe cum să o liniștească atunci când este nervoasă.

„Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde…

Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta”, a afirmat Gina Pistol.

citește și...